Pošlji povpraševanje

Vgradne omare po meri - notranjost in zunanjost po vaših željah

Vgradne omare po meri so kos notranje opreme, v katerega se vam splača investirati. Presenečeni boste, kako enostavno bo pregledno shranjevanje oblačil in drugih predmetov v notranjosti po meri izdelane vgradne omare. Že kmalu se lahko tudi v vaš dom namesti po meri zasnovana vgradna omara. Drsna vrata, s katerimi so vgradne omare po meri opremljene, omogočajo enostavno in neslišno zapiranje/odpiranje vgradne omare. Notranjost vgradne omare po meri (za čevlje, oblačila ...) se povsem prilagodi naročniku - od števila do razporeditve elementov. Prepuščena vam je tudi izbira materialov - za zunanjost in za notranjost vgradne omare po meri.

Notranjost vgradne omare z drsnimi vratiVgradna omara za čevlje po meri

Kaj pa cena vgradne omare?

Menite, da so vgradne omare po meri mnogo dražje od že gotovih elementov? Tudi vgradne omare po meri so lahko ugodne, vendar pa je potrebna premišljenost pri izbiri ponudnika. Če se odločite za Mizarstvo Avbelj, vas čaka izjemno kakovostna, obenem pa ugodna po meri narejena vgradna omara. Drsna vrata, notranjost in druge elemente povsem prilagodimo vašim željam. Rezultat so idealne - po meri ustvarjene vgradne omare. Notranjost in zunanjost oz. drsna vrata vgradne omare po meri ustrezajo vašim dejanskim potrebam in karakteristikam prostora. Za vas izdelamo garderobne vgradne omare po meri, vgradne omare za čevlje in še mnogo več ...

VGRADNE OMARE Z MASIVNIM OHIŠJEM PO DOSTOPNIH CENAH

Materiali za izdelavo vgradne omare - notranjost in zunanjost

Eden najpomembnejših elementov pri izdelavi vgradne omare je okovje. To pa je obenem tudi ena izmed največjih odlik naše po meri izdelane vgradne omare. Okovje je proizvod priznanega avstrijskega proizvajalca Blum, kar zagotavlja izjemno trpežnost vgradne omare ter okovja, ima tako kar 5-letno garancijo! Vrhunske materiale pa seveda uporabimo tudi za notranjost vgradne omare po meri - niti najmanjši detajl v notranjosti (police, drogovi idr.) ni prepuščen naključju. Navdušeni boste nad funkcionalnostjo in estetiko svoje nove vgradne omare. Notranjost in zunanjost vas boste navdušili z dovršenim dizajnom in vzdržljivostjo.