Pošlji povpraševanje

Vgradne omare po načrtu

Cenik vgradnih omar po meri je lahko več kot primeren, obenem pa so uporabljeni materiali najvišje kakovosti. Naše vgradne omare omogočajo razporeditev elementov po vseh vaših željah in potrebah.

Postopek načrtovanja in izdelave vgradne omare se precej razlikuje od zasnove samostojne garderobe. Pri Mizarstvu Avbelj se tako lotimo izdelave vgradnih omar, ki so narejene po vaši viziji in šele po 3D izrisu in natančnih izmerah vaših prostorov. V cenik izdelave je vključeno profesionalno svetovanje, 3D izris načrta, razporeditev v prostor, izdelava in montaža na vašem domu ali poslovnem prostoru.

Pridobite si popolno preobrazbo omare.

S pomočjo naših svetovalcev za oblikovanje omare si sestavite popolno rešitev za shranjevanje, ne glede na to, kako velik je vaš prostor. Dobili boste predloge za pravo kombinacijo omarnih polic in omar, ki ustrezajo vašim potrebam. Poleg tega boste poleg načrtovanja vaše nove vgradne omare, dobili tudi konkurenčno ceno. Trudimo se, da je načrtovanje in montaža kar se da enostavna in vas tako razbremenimo vseh skrbi.

Razporeditev vgradnih omarNačrtovanje vgradnih omar


Razporeditev vgradne omare

Ko se odločimo za vgraditev nove vgradne omare v naš prostor, je pomembna njena kvaliteta in uporabnost. Pomembno je tudi to, da je vaša nova vgradna omara barvno in stilsko usklajena s celotno podobo našega prostora. Dobrodošla je opcija 3D izrisa, ki nam omogoča virtualno izkušnjo različnih razporeditev elementov pred njeno izdelavo. Mizarstvo Avbelj je uspešno in zanesljivo družinsko podjetje, ki že več deset let izdeluje kvalitetno vgradno pohištvo, katero slovi po vrhunski kvaliteti in odličnem ceniku izdelave vgradnih omar in drugega pohištva. Za vsak projekt, ki ga oblikujemo in razvijamo, si prizadevamo, da postane edinstven prostor, ki temelji na vašem slogu in udobju.


NUDIMO TUDI IZDELAVO KOPALNIŠKEGA POHIŠTVA


Naročilo po meri pri Mizarstvu Avbelj

Pri Mizarstvu Avbelj najprej želimo izvedeti, kakšne imate želje glede nove vgradne omare nove vgradne omare. Cena je odvisna od tega, kakšno omaro potrebujete, kakšne so dimenzije in vrsta izbranega materiala. Ko določite vrsto materiala, ki ga želite uporabiti, vam bomo predstavili vse možnosti, ki jih imamo glede na podane želje. Po vaši potrditvi, naredimo 3D načrt, kateremu sledi izredno hitra in kvalitetna izdelava ter profesionalna montaža najboljše vgradne omare po meri in ugodnem ceniku. Izdelujemo tudi pohištvo za druge bivalne prostore, kot na primer predsobe iz lesa.

Mizarstvo Avbelj je družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na trgu. Izdelujemo kuhinje po meri, sobe, vgradne omare, notranjo opremo za stanovanja, opremo za gostinske lokale, frizerske salone, šole, hotele in druge poslovne prostore. Oglejte si našo spletno stran in oblikujte dom po vaših željah.