Vgradne omare po načrtu


Vgradne omare: Cenik izdelave po načrtu najboljše vgradne omare je lahko odličen, kljub temu, da se odločimo za najboljše vgradne omare - take, ki omogočajo razporeditev elementov po vseh naših željah in potrebah.

Pri Mizarstvu Avbelj se lotijo izdelave vgradnih omar, ki so narejene po vaših željah in potrebah, šele po 3D izrisu in natančnih izmerah vaših prostorov. V cenik izdelave je vključeno profesionalno svetovanje, 3D izris načrta, razporeditev v prostor, izdelava in montaža na vašem domu ali poslovnem prostoru.

NUDIMO TUDI IZDELAVO KOPALNIŠKEGA POHIŠTVA

Razporeditev vgradne omare

Ko se odločimo za vgraditev nove vgradne omare v naš prostor, je pomembna njena kvaliteta in uporabnost. Pomembno je tudi to, da bo vaša nova vgradna omara barvno in stilsko usklajena s celotno podobo našega prostora. Dobrodošla je opcija 3D izrisa, ki nam omogoča virtualno izkušnjo različnih razporeditev elementov pred njeno izdelavo. Mizarstvo Avbelj je uspešno in zanesljivo družinsko podjetje, ki že več deset let izdeluje kvalitetno vgradno pohištvo, katero slovi po vrhunski kvaliteti in odličnem ceniku izdelave vgradnih omar in drugega pohištva. 

Načrtovanje vgradnih omarRazporeditev vgradnih omar

Naročilo po meri pri Mizarstvu Avbelj

Pri Mizarstvu Avbelj najprej želijo slišati kakšne imate želje glede nove vgradne omare. Cena je odvisna od tega, kakšno omaro potrebujemo, kakšne so dimenzije in vrsta izbranega materiala. Ko določimo vrsto materiala, ki ga želimo uporabiti, nam predstavijo vse možnosti, ki jih imamo glede na podane želje. Po naši potrditvi, naredijo 3D načrt, kateremu sledi izredno hitra in kvalitetna izdelava ter profesionalna montaža najboljše vgradne omare po meri in ugodnem ceniku. Izdelujejo tudi pohištvo za druge bivalne prostore kot na primer predsobe iz lesa.