Pošlji povpraševanje

Izris kuhinje v mizarstvu Avbelj

Nakup kuhinje je projekt, ki se ga načeloma lotimo samo nekajkrat v življenju in takrat je potreben temeljit razmislek, saj je kuhinja del pohištva, ki bo z nami vsaj desetletje.

Ko se odločite za nakup kuhinje, je najprej dobro razjasniti, kakšen stil in izgled vam je všeč.  Priporočamo vam, da se odpravite do enega izmed salonov kuhinj, kjer si lahko ogledate, kaj se sklada z vašo vizijo in željami ter različnimi dodatki, ki bi jih potrebovali. Takrat lahko tudi preverite številne načine zapiranja kuhinjskih elementov, možnosti za shranjevanje in vgradnjo kuhinjskih aparatov. Drugi korak pa predstavljajo dogovori s prodajalcem oziroma izdelovalcem pohištva in izmera prostora.

V podjetju Mizarstvo Avbelj se ukvarjamo z izdelavo pohištva za celoten dom ali poslovne prostore. Za vas lahko izdelamo od modernih pa vse do steklenih kuhinj. Raznolika postavitev ter široka barvna paleta kuhinj, ki jih lahko vidite na fotografijah na spletni strani, omogočata kupcu pridobitev novih zanimivih idej za kuhinjo, ki jo kupuje. Poleg tega, našim strankam nudimo strokovno svetovanje in izris kuhinje. Izris za kuhinje po meri je brezplačen. Ne glede na izbrani model kuhinje, prikaže realno sliko vašega prostora, izgleda in postavitve kuhinje. Na tak način lahko enostavno vpogledate v vašo novo kuhinjo.

Izris kuhinj v podjetju mizarstvo Avbelj

Kako poteka izris kuhinj?

Izris kuhinje narišemo v treh dimenzijah - 3D, kar pripomore k boljši vizualizaciji kuhinje. Izris 3D kuhinje tako omogoča vpogled v prostor in kuhinjo z vseh zornih kotov. Lahko ga spreminjamo in prilagajamo vašim željam do izbire popolne kuhinje. Izris pove tudi natančno ceno kuhinje, ki je narisana, zato predstavlja enega izmed najpomembnejših dejavnikov pri načrtovanju kuhinje. Vpliv cene je lahko pomemben dejavnik pri izbiri kuhinje. S preigravanjem z elementi in postavitvijo pa se vrednost lahko spreminja. 

Izris mora zadovoljiti vse potrebe in želje, ki jih stranka ima, pri tem pa ne smemo pozabiti na estetiko in funkcionalnost same kuhinje. Vse kar potrebujete za izris kuhinje, so mere prostora, tloris in lokacija priključkov za vodo in elektriko ter odvoda za napo v primeru, da se boste za njo odločili.

Katere izmere prostora so potrebne za izris?

  • Višina in širina vseh sten,
  • višina in širina vseh vrat v prostoru,
  • razdalja med kotom stene in vrati,
  • postavitev, višina in širina vseh oken v prostoru,
  • razdalja od tal do okenske police,
  • razdalja od stropa do vrha okna,
  • višina, širina in debelina okenskih polic v prostoru,
  • dimenzije cevi in radiatorjev,
  • postavitev stikal in vtičnic,
  • postavitev ventilatorjev in drugih morebitnih elementov.

Izmera prostora za izris kuhinje

Izris kuhinje zahteva tudi svoj čas, zato priporočamo, da se prej naročite, saj se vam le tako lahko v celoti posvetimo. Ko se odločite za končno različico, s katero ste popolnoma zadovoljni, se začne dejanska izdelava pohištva po naročilu.

Izris kuhinje je možen v našem podjetju v bližini Ljubljane. 3D izris kuhinje vam bo zagotovo pripomogel k lažji in pravilni odločitvi glede vaše kuhinje, zato obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte.