Kuhinje izris v mizarstvu Avbelj

Nakup kuhinje je projekt, ki se ga načeloma lotimo samo nekajkrat v življenju in takrat je potreben temeljit razmislek, saj je kuhinja del pohištva, ki bo z nami vsaj desetletje.

Ko se odločite za nakup kuhinje je prvi korak, da se odločite za stil in izgled, sledi pa mu izmera prostora in dogovori s prodajalcem oziroma izdelovalcem pohištva. Ko boste v fazi odločanja za stil vam priporočamo, da se odpravite do enega izmed salonov kuhinj, kjer si lahko ogledate kaj si sploh želite in kakšne dodatke potrebujete. Preverite načine zapiranje kuhinjskih elementov, možnosti za shranjevanje in vgradnjo aparatov.

V podjetju mizarstvo Avbelj se ukvarjamo z izdelavo pohištva za celoten dom ali poslovne prostore. Za vas lahko izdelamo od modernih pa vse do steklenih kuhinj. Raznolika postavitev ter široka barvna paleta kuhinj, ki jih lahko vidite na fotografijah na spletni strani, omogočata kupcu pridobitev idej za kuhinjo, ki jo kupuje. Poleg tega našim strankam nudimo strokovno svetovanje in izris kuhinje. Izris za kuhinje po meri je brezplačen. Ne glede na izbrani model kuhinje izris prikaže realno sliko vašega prostora, izgleda in postavitve kuhinje. Izris tako omogoča vpogled v vašo novo kuhinjo.

Izris kuhinj v podjetju mizarstvo Avbelj

Kako poteka izris kuhinj?

Izris kuhinje narišemo v treh dimenzijah - 3D, kar pripomore k boljši vizualizaciji kuhinje. Izris 3D kuhinje tako omogoča vpogled v prostor in kuhinjo z vseh zornih kotov. Lahko ga spreminjamo in prilagajamo vašim željam do izbire popolne kuhinje. Izris pove tudi natančno ceno kuhinje, ki je narisana. Vpliv cene je lahko pomemben dejavnik pri izbiri kuhinje. S preigravanjem z elementi in postavitvijo se cena lahko spreminja.  

Izris je pa eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri načrtovanju kuhinje.

Izris mora zadovoljiti vse potrebe in želje, ki jih stranka ima, pri tem pa ne smemo pozabiti na estetiko in funkcionalnost same kuhinje. Vse kar potrebujete za izris kuhinje so mere prostora in tloris ter lokacija priključkov za vodo in elektriko ter odvoda za napo v primeru, da boste imeli le to.

Katere izmere prostora so potrebne za izris?

  • Višina in širina vseh sten,
  • višina in širina vseh vrat v prostoru,
  • razdalja med kotom stene in vrati,
  • postavitev, višina in širina vseh oken v prostoru,
  • razdalja od tal do okenske police,
  • razdalja od stropa do vrha okna,
  • višina, širina in debelina okenskih polic v prostoru,
  • dimenzije cevi in radiatorjev,
  • postavitev stikal in vtičnic,
  • postavitev ventilatorjev in drugih morebitnih elementov.

Izmera prostora za izris kuhinje

Izris kuhinje zahteva tudi svoj čas, zato priporočamo, da se prej naročite, saj se vam le tako lahko v celoti posvetimo. Ko se odločite za končno različico, s katero ste popolnoma zadovoljni, se začne dejanska izdelava pohištva po naročilu.

Izris kuhinje je možen v našem podjetju v bližini Ljubljane. 3D izris kuhinje vam bo zagotovo pripomogel k lažji in pravilni odločitvi glede vaše kuhinje.