Kuhinje izris v mizarstvu Avbelj

Izbirate lahko med izdelavo različnih kuhinj, od modernih pa vse do steklenih kuhinj. Raznolika postavitev ter široka barvna paleta kuhinj, ki jih lahko vidite na fotografijah na spletni strani, omogočata kupcu pridobitev idej za kuhinjo, ki jo kupuje. Poleg tega našim strankam nudimo strokovno svetovanje in izris kuhinje. Izris za kuhinje po meri je brezplačen. Ne glede na izbrani model kuhinje izris prikaže realno sliko vašega prostora, izgleda in postavitve kuhinje. Izris tako omogoča vpogled v vašo novo kuhinjo.

Svetovanje in izris kuhinje

Izris kuhinje narišemo v treh dimenzijah - 3D, kar pripomore k boljši vizualizaciji kuhinje. Izris 3D kuhinje, tako omogoča vpogled v prostor in kuhinjo z vseh zornih kotov. 3D izris kuhinje lahko spreminjamo in prilagajamo vašim željam do izbire popolne kuhinje. Izris pove tudi natančno ceno kuhinje, ki je narisana. Z preigravanjem z elementi i postavitvijo pa se cena lahko spreminja. Vpliv cene je lahko pomemben dejavnik pri izbiri kuhinje. Izris je pa eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri načrtovanju kuhinje. Izris mora zadovoljiti vse potrebe in želje, ki jih stranka ima, pri tem pa ne smemo pozabiti na estetiko in funkcionalnost same kuhinje. Vse kar potrebujete za izris kuhinje so mere prostora ter lokacija priključkov za vodo in elektriko ter odvoda za napo v primeru, da boste imeli le to. Izris kuhinje zahteva tudi svoj čas, zato priporočamo, da se prej naročite, saj se vam le tako lahko v celoti posvetimo.

3D izris kuhinje in svetovanje


Izris kuhinje bo tako pripomogel k lažji odločitvi pri izbiri kuhinje

Izris kuhinje je možen v našem podjetju v bližini Ljubljane. 3D izris kuhinje vam bo zagotovo pripomogel k lažji in pravilni odločitvi glede vaše kuhinje. Za več informacij obiščite našo spletno stran:https://www.mizarstvo-avbelj.si/

NUDIMO IZDELAVO POHIŠTVA PO MERI