Pošlji povpraševanje

Izdelava modernih in klasičnih kuhinj po naročilu – ugodne kuhinje za vse

Izdelava kuhinj po naročilu je postala stalnica, saj je le tako mogoče prilagoditi pohištvo popolnoma po meri prostora in izkoristiti vsak njegov centimeter. Včasih so bile vse mere standardne, tudi objekti so se gradili le po nekaj načrtih, zato so bile bolj kot ne vse kuhinje enake. Kot vsaka stvar pa se tudi gradnja spreminja. Pojavljajo se nove tehnologije, novi pristopi, zato je potrebna tudi izdelava kuhinj po naročilu, saj zaradi novih dimenzij bivanjskih prostorov, serijska izdelava pogosto ne pride v poštev.

Izdelava kuhinj po naročilu v podjetju Mizarstvo Avbelj d. o. o. pomeni, da boste deležni obojega: preizkušene tradicije in največjih sodobnih pridobitev v tem poslu. Vse to se bo v pozitivnem smislu odrazilo pri vaši novi klasični kuhinji ali moderni kuhinji, ki jo boste pri nas naročili. Povrh vsega pa so naše kuhinje tudi cenovno ugodne. Izdelava kuhinj po naročilu je pri nas ugodna, ker delamo gospodarno in učinkovito. Pri izdelavi kuhinj po meri je namreč pomembno, da proces proizvodnje teče tekoče in brez napak, zato je nujno, da smo v procesu nastajanja kuhinje ves čas v tesni navezi z naročnikom. Med drugim vam bomo pripravili 3D izris kuhinje, v katerem bomo skupaj načrtovali vse detajle, kot je poleg dimenzij, denimo višina pulta ali fronte kuhinje ter vse ostale dodatke, ki bodo naredili vašo kuhinjo popolno.

Izdelava moderne kuhinje po naročilu

Izdelava kuhinj po naročilu ne pozna skoraj nobenih omejitev

Danes so procesi proizvodnje modernih in klasičnih kuhinj že tako napredovali, da izdelava kuhinj po naročilu pravzaprav nima več omejitev. Karkoli si zamislite, je mogoče izvesti, če le ne nasprotuje načelom fizike. Zato vam svetujemo, da se brez zadržkov prepustite domišljiji, ko boste idejno snovali vašo moderno kuhinjo, mi pa se bomo potrudili, da bomo naredili vašo kuhinjo ugodno, estetsko dovršeno, natančno izdelano in funkcionalno.

Zamislite si lahko material po svoji želji, les kombinirate z inox-em, steklom, kamnom in raznimi umetnimi masami, mehko zapiranje predalov, kuhinjskih front, izvlečne košare, police in druge izboljšave, ki bi vam prišle prav in, ki si jih želite v svoji moderni ali klasični kuhinji imeti. Prav tako so lahko fronte vaše kuhinje v različnih barvnih kombinacijah, naravnih odtenkih lesa, v mat ali visokem sijaju… Možnosti je nešteto. Če želite moderno kuhinjo z ravnimi, strogimi linijami, ali pa ste bolj za klasično kuhinjo, vam bomo izdelali točno takšno, kot si želite. Dobro premislite kaj bi pri svojem dosedanjem pohištvu spremenili in izboljšali in česar ne potrebujete več ter vam je samo napoti. Nato si na naši spletni strani oglejte galerijo fotografij, kjer boste dobili nove ideje za izdelavo kuhinje po naročilu.

Izdelava klasične kuhinje za različne okuse

Hitra in kakovostna izdelava modernih in klasičnih kuhinj po naročilu

Za naše podjetje je še posebej pomembno, da so naročniki klasičnih kuhinj in modernih kuhinj, stoodstotno zadovoljni z našimi proizvodi. Stoodstotno zadovoljstvo pa je mogoče le, če je kuhinja cenovno ugodna. Prav zato se vedno in za vsako stranko potrudimo, da ji kuhinjo izdelamo po ugodnih cenah, tudi če obnovimo le njene fronte. Vaša moderna kuhinja s čudovitimi estetskimi frontami, vam bo z nizko ceno prinesla še več zadovoljstva. Če razmišljate o izdelavi klasične ali moderne kuhinje po naročilu, nas pokličite za vsa vprašanja, ki vas zanimajo. Radi vam bomo odgovorili in vam svetovali.

MODERNE BELE KUHINJE