Pošlji povpraševanje

Pohištvo iz masivnega lesa se lahko pohvali z veliko prednostmi

Pohištvo iz masivnega lesa je še vedno izjemno popularno, saj se lahko pohvali z veliko prednostmi. Pohištvo iz masivnega lesa je trpežno in ob kakovostni zaščiti lesa odporno na poškodbe. Poleg tega pa je les kot ekološki material ”večen”, pohištvo iz masivnega lesa pa bomo tako lahko ohranili precej časa. Kadar se lotimo izdelave pohištva iz masivnega lesa, le tega navadno naročimo po meri. Slednje nam omogoča, da lahko pohištvo popolnoma prilagodimo prostoru, ki nam je na voljo in ga tako tudi dobro izkoristimo.

Kuhinja in dnevna soba iz masivnega lesaMasivni les za pohištvo

Za izdelavo pohištva iz masivnega lesa lahko uporabljamo različne vrste lesa – od smreke ali hrasta, pa vse do javorja in lipe. Seveda pa se moramo pred naročilom izdelave pohištva prepričati o lastnostih lesa, iz katerega želimo, da bo pohištvo izdelano. Pri tem je pomembno, da pri izdelavi pohištva iz masivnega lesa upoštevamo in spoštujemo lastnosti, ki jih imajo posamezne vrste lesa.

Seveda pa moramo pri izdelavi pohištva iz masivnega lesa upoštevati tudi estetski vidik. Tako je pomembno, da je pohištvo natančni izdelano ter da so robovi pohištva gladki in čisti. Pomembno je tudi, da zagotovimo natančne spoje med kosi pohištva, saj bo videz tako še elegantnejši. Prav za moderne kose pohištva so značilne ravne linije in robovi, če pa si želimo pohištvo, ki bo nekoliko bolj klasičnega videza, pa se lahko odločimo za nekoliko več oblin in vzorcev.

Kako poteka proizvodnja masivnega pohištva?

Moderno pohištvo iz masivnega lesa, ki ga izdelamo, je kakovostno in trpežno

Tudi v mizarstvu Avbelj izdelujemo pohištvo iz masivnega lesa. Pri nas je mogoče naročiti tako moderno pohištvo kot tudi klasično pohištvo. Moderno pohištvo iz masivnega lesa odlikujejo ravne in čiste linije, ki prostor naredijo večji, izgleda pa tudi nekoliko bolj urejeno in pospravljeno. V našem mizarstvu izdelujemo tako pohištvo za velika kot tudi za majhna stanovanja. Pri izdelavi pohištva za majhna stanovanja je potrebno biti še veliko bolj iznajdljiv, saj je v manjših stanovanjih zelo pomembno, da izkoristimo vsak košček prostora, ki nam je na voljo.

Masivno pohištvo iz mizarstva Avbelj

Moderno pohištvo izdelujemo iz različnih materialov, stranke pa lahko pri nas tako izbirajo med lesom češnje, hrasta, javorja, bukve, po želji pa lahko izberejo popolnoma svojo vrsto lesa za izdelavo masivnega pohištva. Lesi lahko po želji dodamo tudi druge materiale.

Pohištvo po meri za majhna stanovanja

Moderno pohištvo za spalnice, dnevne sobe in druge prostore v hiši

V našem mizarstvu izdelujemo tako pohištvo za spalnice, kot tudi pohištvo za dnevne sobe, kopalnice, opremljamo pa tudi kuhinje. Dan danes je zares veliko povpraševanja po vgradnih omarah, ki predstavljajo odlično mesto za shranjevanje najrazličnejših stvari. Prostor v vgradni omari lahko prilagodimo lastnim potrebam in željam. Tako velja namestiti različne predale in police, pustimo pa si lahko tudi prostor za obešanje oblačil. Na višje police v vgradni omari pa lahko pospravimo stvari, ki jih vsakodnevno ne potrebujemo ter si tako prihranimo nekaj prostora.

Pohištvo iz masivnega lesa je zelo priljubljeno tudi v kuhinjah

Pohištvo iz masivnega lesa je posebej priljubljeno tudi v kuhinjah – tako modernih kot tudi klasičnih. S kuhinjami po meri lahko pridobimo veliko dodatnega prostora – tako delovnega prostora, kot tudi odlagalnih površin, ki nam med kuhanjem pridejo še kako prav. Pri izdelavi kuhinje po meri se lahko odločimo tudi za naročilo izvlečnih shramb, ki predstavljajo veliko enostavno dostopnega prostora, kamor lahko pospravimo različna živila. K shranjevalnemu prostoru v kuhinji doprinese tudi kuhinjski otok, ki premore veliko shranjevalnega prostora, kamor lahko pospravimo posodo in druge kuhinjske pripomočke, ponuja pa tudi veliko delovne površine.

Izdelava pohištva iz masivnega lesa

S pomočjo izrisa pohištva po meri, dobimo dobro prostorsko predstavo

V mizarstvu Avbelj se zavedamo, da je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu, zato pred naročilom pohištva iz masivnega lesa za vsak projekt pohištva po meri napravimo tudi izris, ki kupcu omogoča enostavnejšo predstavo o izgledu prostora po končani izdelavi pohištva. Po končanem izrisu se bomo s stranko še enkrat pogovorili in upoštevali spremembe, ki za katere smo se lahko s pomočjo izrisa še hitreje odločili.

Vas zanima več o izdelavi pohištva iz masivnega lesa ter o izrisu pohištva po meri? Pišite nam po e-pošti ali nas pokličite po telefonu ter se pozanimajte o možnostih, ki vam jih ponujamo pri izdelavi pohištva iz masivnega lesa.