Pošlji povpraševanje

Podeželske kuhinje prečudovitega izgleda

Podeželske kuhinje so trend že dolgo in ne le v ruralnem okolju, temveč vse bolj tudi kot košček tradicije v sicer sodobnem domu. Kuhinje, izdelane pod skrbnimi rokami mizarstva Avbelj, podeželskega stila združujejo klasiko s sodobnimi elementi in so najvišje kakovosti. Lesene kuhinje še nikoli niso bile videti bolje, saj vašemu domu dodajo občutek domačnosti in svežine. Ob vsakodnevni rabi nas popeljejo v preteklost, vonj domačih jedi pa bo to še poudaril. 

Lesene podeželske kuhinje

Detajli podeželske kuhinje so tisto jo naredi toplo in polno karakterja. Ena izmed pogostih značilnosti takih kuhinj so odprte police ali pa vitrina kamor lahko shranimo najlepše dele pribora in kuhinjske opreme. Veliko naredimo z naravno izbiro talnih oblog - če se odločite za kamen ali imitacijo kamna bo to še poudarilo ta stil. 

Kuhinje po meri so tiste, ki bodo izdelane po vseh vaših željah in predlogih, istočasno pa lahko z izdelavo po meri dosežemo najboljši izkoristek danega prostora. 

VEČ O KUHINJAH PO MERI

Sanjska ponudba podeželskih kuhinj

Za mnoge je srce doma kuhinja. Podeželski stil je prava izbira za vse, ki radi kuhate in ste vezani na tradicijo in klasični izgled. Mizarstvo Avbelj ponuja izdelavo masivne podeželske kuhinje v različnih stilih, tako da boste zagotovo našli opremo kuhinje prav za vas.

Mizarstvo Avbelj kuhinje

Podeželska lesena kuhinja lahko navdušuje z eleganco starih časov iz trdnega oreha obarvane jelše lesa in z različnimi ročaji iz medenine. Če imate radi pridih mediteranskega stila, bo prava za vas kuhinja izdelana iz lesa mediteranskega izvora. Podeželski stil kuhinje dopolnjuje estetika in funkcionalnost z butičnostjo, ki vašo kuhinjo naredi edinstveno. Lesene kuhinje so na voljo v različnih vrstah lesa in dodatkov iz drugih materialov. Morda pa je prava za vas kuhinja podeželskega stila iz izrezljanega jesena in z eleganco ročno obdelanih ornamentov iz zlata, srebra in kamna za kraljevski pridih.

Unikatni elementi kuhinje podeželskega stila

Vse naše masivne podeželske kuhinje so iz najkakovostnejšega lesa. Gre torej za visoko kvalitetno opremo visoke funkcionalnosti, ki pa je zaključena s prečudovitimi detajli za vaš dom in vaš okus. Podeželske kuhinje so lahko tudi izredno sodobne, saj les funkcionira v kombinaciji z veliko elementi različnih stilov. Tako kuhinja podeželskega stila še ne pomeni minimalizma, zagotovo pa prinaša posebno toplino in šarm. Naše kuhinje so primerne za številne prostorske omejitve, ki jih bodo naši svetovalci z veseljem premostili. Podeželske kuhinje se lepo podajo v najrazličnejša okolja, z našimi inovativnimi rešitvami pri izdelavi pa bodo še bolj izjemne.

Kuhinje s podeželskim stilom

Če ste si tudi vi vedno želeli podeželskega stila kuhinje, se oglasite v našem podjetju, kjer vam bomo pripravili 3D izris ali pa si poglejte fotografije naših dosedanjih projektov na naši spletni strani. Z veseljem vam bomo pomagali do podeželske kuhinje vaših sanj.

NUDIMO TUDI IZDELAVO KLASIČNE KUHINJE