Pošlji povpraševanje

Najlepše kuhinje poskrbijo, da je kuhanje v njih prijetno

Najlepše kuhinje so stvar okusa, saj ima vsakdo od nas svojo predstavo, kaj zanj pomeni najlepša kuhinja. Mi menimo, da je najlepša kuhinja tista, ki ustreza vsem potrebam in zahtevam stranke. Naše kuhinje in ostalo pohištvo vedno prepričajo, saj so naše stranke s kuhinjami vseh stilov in slogov izredno zadovoljne.

Najlepša kuhinja po meriNajlepše kuhinje z dnevno sobo

Vse naše kuhinje so moderne in funkcionalne. Kuhinje po meri so še posebej zanimive, ker so izdelane individualno za vsako stranko posebej. Nič več ni potrebno iskati takšne kuhinje, ki se bo prilegala tlorisu vašega prostora. Nič več ne bo žaganja in obrezovanja skritih delov na licu mesta. Če se boste odločili za kuhinjo z otokom, bomo že v delavnici poskrbeli, da se bo natančno prilegala v vaš prostor, kjer ste si kuhinjo zamislili. Naše moderne ali rustikalne kuhinje po meri vas ne bodo pustile hladne, saj so izdelane v skladu z vrhunskimi izvirnimi dizajni, ki imajo visoko estetsko vrednost.

Naše kuhinje z otokom vam postrežejo z obširnimi delovnimi površinami. Da si boste vašo kuhinjo z otokom lažje že vnaprej predstavljali bo poskrbel naš 3D izris kuhinje, ki vas bo v vašo novo moderno kuhinjo po meri popeljal futuristično. Za izris kuhinje uporabljamo program, ki omogoča, da si le-to enostavno predstavljate, pred končno odločitvijo pa lahko še spremenite postavitev ali barve.

Moderne kuhinje po meri zadovoljijo tudi najbolj zahtevne

Naše najlepše kuhinje zadovoljijo tudi profesionalce. Profesionalni kuharji si namreč poleg visoke kvalitete, estetske vrednosti in polne funkcionalnosti kuhinje želijo tudi zadosti prostora. Če je možno predlagamo izdelavo kuhinje z otokom, saj so rešitev tovrstnih izzivov - otok omogoči, da prostor v kuhinji pridobi popolnoma nove razsežnosti ter dodaten prostor za delo in shranjevanje. Kuhinjski otok lahko uporabljamo tudi kot prostor za druženje, praktičen pa je tudi v primeru, da imate obisk, vi pa morate istočasno še kuhati. 

Najlepša kuhinja z otokom

Najlepše kuhinje z otokom

Dolgoletna tradicija

Moderne kuhinje mizarstva Avbelj že dolga desetletja razveseljujejo stranke. Ne le, da so to v celoti moderne in funkcionalne kuhinje, ampak so izdelane po meri. Moderna kuhinja bo tako izdelana posebej le za vas in bo kot takšna unikat, hkrati pa bo popolnoma prilagojena vašemu prostoru . Tako boste lahko na vašo novo kuhinjo še posebej ponosni. V našem podjetju izdelujemo pohištvo za vse prostore vašega doma ali pisarne. 

Mizarstvo Avbelj