Pošlji povpraševanje

Kuhinje po meri

Izbira kuhinje je dolgotrajni projekt, ki se ga je potrebno lotiti strateško in z realnimi zahtevami. Pri načrtovanju se je smiselno postaviti v trenutno kuhinjo in razmisliti kateri deli so tisti brez katerih ne morete in katere dele kuhinje bi spremenili. Ko imate pluse in minuse na mizi začnete razmišljati o samem slogu kuhinje. Vam je bližje moderni stil ali pa morda podeželska romanca? Izdelava kuhinj po meri ima veliko prednost, da lahko vanjo resnično vložite sebe in svoje želje.

Kuhinja s kuhinjskim otokom

Prisegate na klasične kuhinje?

Vrhunske kuhinje po meri mizarstva Avbelj omogočajo svojim strankam izbiro popolne kuhinje za njihov dom. Njihovi strokovnjaki pri izbiri kuhinje svetujejo in hkrati upoštevajo zahteve in želje, ki jih kupec ima. Glavni dejavnik pa je prostor, ki se mu je potrebno prilagoditi. Za vse tiste, ki so omejeni s prostorom pa obstaja rešitev, ki jih nudijo kuhinje po meri. Kuhinje po meri so primerne za prostore, ki onemogočajo uporabo standardnih mer, ki jih nudi proizvajalec. Prav tako so kuhinje po meri uporabne za male prostore, kjer združimo ergonomske rešitve, ki jih podpira estetika. Kuhinje po meri za male prostore so predvsem primerne za garsonjere, mansardna stanovanja, manjše vikende ipd.

Mizarstvo Avbelj kuhinje

Z izbiro kuhinje po meri stranka reši marsikatero težavo, ki ji povzroča preglavice pri izbiri kuhinje. Tako je kuhinja po meri idealna rešitev za zadovoljitev vseh zahtev strank in prostorov.

Koraki do prave izbire vaše kuhinje po meri

Prvi korak do vaše sanjske kuhinje je torej temeljit razmislek o željenih elementih in slogu le-te. Ko imamo razčiščeno kakšno kuhinjo si želimo, je potrebna natančna izmera prostorov na podlagi katere bo izvajalec izdelave same kuhinje vaš prostor zrisal v programu, ki omogoča 3D izris. 3D izris prikaže prostor in postavitev kuhinje v prostoru, kar omogoča stranki vpogled v novo kuhinjo in s tem lažjo odločitev. V tej točki se pokaže tudi prostor za spremembe in izboljšave. Po potrjenem izrisu se v mizarstvu lotijo same izdelave pri kateri upoštevajo vse dane želje. 

Ko je delo v delavnici zaključeno pride na vrsto storitev, ki mora biti izvedena po vseh standardih in zahtevah, ki jih ta industrija določa, Pri montaži kuhinje ali drugih pohištvenih elementih pa je prav tako, da izvajalec sodeluje s stranko. Tako bosta zadovoljni obe strani.

3D Izris kuhinje

Oprema kuhinje - elementi

Na spletni strani mizarstva Avbelj si lahko ogledate nekatere izmed njihovih preteklih projektov in pri temu morda dobite še kakšno idejo za opremljanje vaše kuhinje in drugih prostorov.

S ponudbo kuhinje po meri je njihov glavni cilj zadovoljitev strank s čim manj odrekanja pri izbiri kuhinje.