Kuhinje po meri

Vrhunske kuhinje po meri mizarstva Avbelj - Slovenija omogočajo svojim strankam izbiro popolne kuhinje za njihov dom. Naši strokovnjaki pri izbiri kuhinje svetujejo in hkrati upoštevajo zahteve in želje, ki jih kupec ima. Glavni dejavnik pa je prostor, ki se mu je potrebno prilagoditi. Za vse tiste, ki so omejeni s prostorom pa obstaja rešitev in to so kuhinje po meri. Kuhinje po meri - Slovenija so primerne za prostore, ki onemogočajo uporabo standardnih mer, ki jih nudi proizvajalec. Prav tako so kuhinje po meri uporabne za male prostore, kjer združimo ergonomske rešitve, ki jih podpira estetika. Kuhinje po meri za male prostore so predvsem primerne za garsonjere, mansardna stanovanja, manjše vikende ipd. Z izbiro kuhinje po meri stranka reši marsikatero težavo, ki ji povzroča preglavice pri izbiri kuhinje. Tako je kuhinja po meri idealna rešitev za zadovoljitev vseh zahtev strank in prostorov.

Kuhinja po meri - SlovenijaVrhunska kuhinja po meri za male prostore

Prvi korak, do prave izbire vaše kuhinje po meri v Sloveniji


Obiščite nas, kjer v 3D izrisu, narišemo vašo kuhinjo po meri. 3D izris prikaže prostor in postavitev kuhinje v prostoru, kar omogoča stranki vpogled v novo kuhinjo in s tem lažjo odločitev. Pri izrisu se lahko potem stranka odloči tudi za kakšne nove kuhinje po meri, kjer je izbira ogromna. Na naši spletni strani so objavljene kuhinje po meri, ki zadovoljijo tudi tiste najbolj zahtevne.

S ponudbo kuhinje po meri v Sloveniji je naš glavni cilj zadovoljitev strank s čim manj odrekanja pri izbiri kuhinje. Velika izbira kuhinj pa pripomore k lažji in hitrejši odločitvi pri nakupu kuhinje po meri.

NUDIMO TUDI LESENE KUHINJE