Vgradna omara - cenik in kakovost vas bosta prijetno presenetila

Vgradna omara, izdelana iz kakovostnih materialov, lahko močno poveča funkcionalnost vašega doma. Cene vgradnih omar, ki so ustvarjene po meri naročnika, so danes podobne tistim s cenika serijsko izdelanih omar. Cenik vgradne omare tako ni razlog, zaradi katerega bi se morali odpovedati ideji o naročilu vgradne omare. Akcija vgradnih omar in z njimi povezanih elemntov pa lahko poskrbi za še dodatna znižanja rednih postavk s cenika oziroma za popust pri nakupu vgradne omare. Ugodno je lahko obenem tudi kakovostno - še posebej če bo vaša nova vgradna omara izdelana pri Mizarstvu Avbelj, kjer se lahko pohvalimo z bogato tradicijo izdelave pohištva po meri, kamor seveda sodijo tudi vgradne omare. Cenik in kakovost, ki vam ju ponujamo, vas bosta prepričala!

NE SPREGLEJTE UGODNEGA CENIKA VGRADNIH OMAR


Katere so najpomembnejše prednosti, ki jih ima vgradna omara po meri?

Pomemben razlog, zaradi katerega je vgradna omara zagotovo ena najboljših možnosti, je optimalen izkoristek prostora. Poleg tega lahko po meri izdelana vgradna omara ugodi vsem vašim posebnim zahtevam. Vi ste tisti, ki odločate, kako bo videti notranjost vgradne omare. Z ugodno razporeditvijo polic, predalov, drogov za obešanje ipd. dosežemo, da pohištvo zares ustreza vašim dejanskim potrebam. Zagotavljamo vam, da ne boste obžalovali odločitve za naročilo vgradne omare. Cenik oziroma cene vgradnih omar so danes mnogo dostopnejše kot v preteklosti.

VEČ O IZDELAVI VGRADNIH OMAR

Kakovostne, po naročilu izdelane vgradne omare - cenik vas bo navdušil

Iščete najugodnejše vgradne omare? Cenik, ki smo ga pripravili za vas, vas bo prijetno presenetil z ugodnimi cenami. Seveda je vsaka vgradna omara poseben projekt, zato se pred začetkom izdelave z vami natančno pogovorimo glede vaših želja in glede končne cene vgradnih omar. Cenik torej ni povsem fiksen, vendar se pri vsakem posameznem naročilu potrudimo, da vam ponudimo resnično ugodne cene vgradnih omar. Akcija pa prinaša še dodatne popuste na cene s cenika. Cenik pripravimo na podlagi natančne izmere, možen pa je tudi brezplačen izris vgradne omare. Vabljeni!

Cene vgradnih omarAkcijski cenik vgradnih omar