Pošlji povpraševanje

Kakovost vgradnih omar

Vgradna omara, izdelana iz kakovostnih materialov, lahko močno poveča funkcionalnost vašega doma. Cene vgradnih omar, ki so ustvarjene po meri naročnika, so danes podobne tistim s cenika serijsko izdelanih omar. Investicija vgradne omare tako ni razlog, zaradi katerega bi se morali odpovedati ideji o naročilu vgradne omare. Ugodno je lahko obenem tudi kakovostno - še posebej če bo vaša nova vgradna omara izdelana pri Mizarstvu Avbelj, kjer se lahko pohvalimo z bogato tradicijo izdelave pohištva po meri, kamor seveda sodijo tudi vgradne omare. 

Prednosti vgradne omare po meri

Pomemben razlog, zaradi katerega je vgradna omara zagotovo ena najboljših možnosti, je optimalen izkoristek prostora. Poleg tega lahko po meri izdelana vgradna omara ugodi vsem vašim posebnim zahtevam. Vi ste tisti, ki odločate, kako bo videti notranjost vgradne omare. Z ugodno razporeditvijo polic, predalov, drogov za obešanje ipd. dosežemo, da pohištvo zares ustreza vašim dejanskim potrebam. Zagotavljamo vam, da ne boste obžalovali odločitve za naročilo vgradne omare. Cene vgradnih omar so danes mnogo dostopnejše kot v preteklosti.

Cene vgradnih omarAkcijski cenik vgradnih omar

VEČ O IZDELAVI VGRADNIH OMAR

Po naročilu izdelane vgradne omare

Iščete najugodnejše vgradne omare? Seveda je vsaka vgradna omara poseben projekt, zato se pred začetkom izdelave z vami natančno pogovorimo glede vaših želja in glede končne cene vgradnih omar. Pri vsakem posameznem naročilu se potrudimo, da vam ponudimo resnično ugodne cene vgradnih omar. Izračun vam pripravimo na podlagi natančne izmere, možen pa je tudi brezplačen izris vgradne omare. Vabljeni!