Pošlji povpraševanje

Profesionalna izdelava vgradne omare

Vgradne omare so praktična izbira, če želite čim bolje izkoristiti prostor, ki ga imate na voljo. Z izdelavo po meri jih je možno umestiti v katerikoli prostor, ne glede na njegovo obliko ali naklon strehe nad njim. Njihova velika prednost, da z njimi lahko zapolnimo vsak kotiček prostora in si tako pridobimo nove kapacitete za shranjevanje različnih stvari v vašem domu.

Vgradne omare v dnevni sobi

Seveda pa je za to potrebno skrbno načrtovanje vgradne omare. Izdelava vgradne omare v Mizarstvu Avbelj se tako vedno prične s pogovorom z naročniki. Prisluhnemo vsem vašim zahtevam, saj želimo, da bi bila izdelava vgradne omare skladna z vašimi predstavami. Načrtovanje se nato nadaljuje s skrbnimi meritvami, ki ji sledi 3D izris po danih merah, šele nato pa se prične sama izdelava vgradne omare iz najkakovostnejših materialov.

Od načrta do izvedbe

Načrtovanje vgradne omare zajema različne aspekte zunanjosti in notranjosti kosa pohištva. Tako se med drugim odločimo, kateri materiali bodo uporabljeni za izdelavo vgradne omare, koliko polic bo v notranjosti, kako bodo razporejene, kje bodo predali, obešalne palice ipd. Izdelava vgradne omare lahko med drugim vključuje tudi ureditev LED-razsvetljave v notranjosti. Izredno pomemben razmislek je tudi način odpiranja vrat. Za manjše prostore svetujemo drsna vrata, ki ne potrebujejo nobenega prostora za odpiranje. Lahko se celo odločimo za delno ali v celoti odprto vgradno omaro, ki bo funkcionalna predvsem v kuhinji. Pri izdelavi vedno uporabljamo kar najboljši material in produkte in pohvalimo se lahko z uporabo kakovostnih vodil Blum, s katerimi dobite tudi 5-letno garancijo.

Vgradne omare po meri AvbeljOkovje vgradne omare Blum

3D izris vgradne omare

3D Izris vgradnih omarZa kar najboljše načrtovanje pri delu uporabljamo 3D izris pohištva, ki vam bo pomagal pri predstavi o vaši novi pridobitvi. Za dober izris potrebujemo željeni tloris omare, željene mere, ideja o sestavi notranjosti ter zunanjem izgledu. Po izrisu se lahko dogovorimo o popravkih, ki si ji zaželite.

Ko poteka načrtovanje vgradne omare, vam seveda z veseljem priskočimo na pomoč s strokovnim nasvetom, če to želite. Nato se začne profesionalna izdelava vgradne omare po meri, ki jo izvedemo v najkrajšem možnem času. Nudimo tudi kvalitetno montažo na domu za vso pohištvo. Izvedba pohištva po meri bo tako enostavna od samega začetka pa do konca.

Kakovostna in hitra izdelava vgradne omare pa ni edini razlog, zakaj izbrati prav nas. Povrh vsega je naša izdelava vgradne omare v okolici Ljubljane tudi cenovno zelo ugodna!

Mizarstvo Avbelj vgradne omare