Klasične kuhinje po meri, prav za vaše stanovanje

Klasične kuhinje so primerne za vse, ki si želite domačnosti, brezčasnosti, elegance in topline v svojem domu. Kombiniramo lahko les in različne barve, detajli kot so vitrine, zaključki in luči pa dodajo svojo piko na i.

Klasična kuhinja po meri si je lahko vaša s pomočjo mizarstva Avbelj, ki vedno poskuša ugoditi vsem željam in okusom strank. Če si želite podeželske kuhinje ali pa sodobne kuhinje - vse kuhinje po naročilu vam zagotovimo pri nas.

Klasična kuhinja po meri

MODERNE KUHINJE

Majhne kuhinje po meri

Manjša stanovanje ne smejo biti ovira, nikakor ne, če si želimo lepe kuhinje, ki bo imela vse potrebno za našo strast. Zato svoj prostor opremite s kuhinjo po naročilu. Kuhinje mizarstva Avbelj odlikuje najvišja kvaliteta, eleganca in pridih domačnosti. Kuhinje po meri za male prostore imajo lahko prav tako vse glavne kuhinjske elemente, le malce bolj ustvarjalni moramo biti z razporeditvijo. Naše klasične kuhinje po meri bodo navdušile, saj so izdelane s precizno natančnostjo. Pred naročilom se bomo konkretno pogovorili z vami o vaših željah in zmožnostih, da bo izdelava kuhinje po meri kar najbolj kvalitetna, vaše želje pa skladne z realnostjo. Majhne kuhinje po meri so lahko prav tako funkcionalne in nadvse ljubke.

Skrivnost je v detajlih

Vaša klasična kuhinja po meri bo do izraza prišla z skrbnim izborom detajlov, ki bodo prilagojeni posebej vašim željam. Majhni detajli naredijo največjo razliko in zato so kuhinje mizarstva Avbelj posebne. Izbira lesa, tečajev, ročajev in premazov je stvar najboljših mojstrov, ki so poskrbeli tudi za vzdržljivost in dober dotik. V predale vam lahko namestimo razne nastavke za pribor in posodo, ki bodo vašo kuhinjo ohranjali funkcionalno, predvsem pa pospravljeno, saj bo vsaka stvar našla svoje mesto. Možna je vgradnja vrtljivih ali izvlečnih elementov, ki dodajo še dodatno preglednost in uporabnost.

Seveda boste s svojimi dekorativnimi dodatki, ki jih boste vnesli v kuhinjo dodali tisti občutek, da je resnično vaša. Z malenkostmi kot je nekaj zelenja boste še dodatno poživili kuhinjske elemente in celotno dušo kuhinje.

Naše kuhinje po meri so iz neoporečnih materialov, vsak sestavni del pohištva pa obdelan v celoti.

Detajli klasične kuhinje

Raznovrstna ponudba klasičnih kuhinj po meri

Na naši spletni strani lahko najdete slike že končanih projektov in prepričani smo, da boste našli nekaj, kar bi ustrezalo tudi vam. Seveda je to samo začetek, kuhinjo lahko popolnoma prilagodimo vam. Vsi naši kuhinjski elementi za izdelavo kuhinje po naročilu so narejeni iz najboljšega lesa in drugih materialov. Za lažji nakup vrhunske kuhinje po meri za male prostore si lahko že vnaprej ogledate našo spletno galerijo klasičnih in ostalihkuhinj. Po meri bomo nato izbrali in uredili posamezne elemente.

Klasične kuhinje Mizarstvo Avbelj