Klasične kuhinje po meri, prav za vaše stanovanje

Klasična kuhinja po meri si je lahko vaša s pomočjo mizarstva Avbelj, ki vedno poskuša ugoditi vsem željam in okusom strank. Če si želite podeželske kuhinje ali pa sodobne kuhinje - vse kuhinje po naročilu vam zagotovimo pri nas.

MODERNE KUHINJE

Majhne kuhinje po meri

Manjša stanovanje ne smejo biti ovira, nikakor ne, če si želimo lepe kuhinje, ki bo imela vse potrebno za našo strast. Zato svoj prostor opremite s kuhinjo po naročilu. Kuhinje mizarstva Avbelj odlikuje najvišja kvaliteta, eleganca in pridih domačnosti. Kuhinje po meri za male prostore imajo lahko prav tako vse glavne elemente, le malce bolj ustvarjalni moramo biti z razporeditvijo. Naše klasične kuhinje po meri bodo navdušile, saj so izdelane s precizno natančnostjo. Pred naročilom se bomo konkretno pogovorili z vami o vaših željah in zmožnostih, da bo izdelava kuhinje po meri kar najbolj kvalitetna, vaše želje pa skladne z realnostjo. Majhne kuhinje po meri so lahko prav tako funkcionalne in nadvse ljubke.

Majhne kuhinje po meri

Raznovrstna ponudba klasičnih kuhinj po meri

Na naši spletni strani lahko najdete slike že končanih projektov in prepričani smo, da boste našli nekaj, kar bi ustrezalo tudi vam. Seveda je to samo začetek, kuhinjo lahko popolnoma prilagodimo vam. Vsi naši elementi za izdelavo kuhinje po naročilu so narejeni iz najboljšega lesa in drugih materialov. Za lažji nakup vrhunske kuhinje po meri za male prostore si lahko že vnaprej ogledate našo spletno galerijo klasičnih in ostalihkuhinj. Po meri bomo nato izbrali in uredili posamezne elemente.


Unikatni elementi za majhne kuhinje po meri

Vaša klasična kuhinja po meri bo do izraza prišla z skrbnim izborom detajlov, ki bodo prilagojeni posebej vašim željam. Majhni detajli naredijo največjo razliko in zato so kuhinje mizarstva Avbelj posebne. Izbira lesa, tečajev, ročajev in premazov je stvar najboljših mojstrov, ki so poskrbeli tudi za vzdržljivost in dober dotik. Naša majhne kuhinje po meri so iz neoporečnih materialov, vsak sestavni del pohištva pa obdelan v celoti.

Klasična kuhinja po meri

LESENE KUHINJE