Pošlji povpraševanje

Klasične kuhinje po meri, izdelane prav za vaše stanovanje

Klasične kuhinje so primerne za vse, ki si želite domačnosti, brezčasnosti, elegance in topline v svojem domu. Kombiniramo lahko les in različne barve, detajli kot so vitrine, zaključki in luči pa dodajo svojo piko na i.

Klasična kuhinja po meri

Klasična kuhinja po meri si je lahko vaša s pomočjo mizarstva Avbelj, ki vedno poskuša ugoditi vsem željam in okusom strank. Če si želite podeželske kuhinje ali pa sodobne kuhinje - vse kuhinje po naročilu vam zagotovimo pri nas.

Majhne kuhinje po meri za male prostore

Manjša stanovanje ne smejo biti ovira, nikakor ne, če si želimo lepe kuhinje, ki bo imela vse potrebno za našo strast. Zato svoj prostor opremite s kuhinjo po naročilu. Kuhinje mizarstva Avbelj odlikuje najvišja kvaliteta, eleganca in pridih domačnosti. Kuhinje po meri za male prostore imajo lahko prav tako vse glavne kuhinjske elemente, le malce bolj ustvarjalni moramo biti z razporeditvijo. Naše klasične kuhinje po meri bodo navdušile, saj so izdelane s precizno natančnostjo. Pred naročilom se bomo konkretno pogovorili z vami o vaših željah in zmožnostih, da bo izdelava kuhinje po meri kar najbolj kvalitetna, vaše želje pa skladne z realnostjo. Majhne kuhinje po meri so lahko prav tako funkcionalne in nadvse ljubke.

Naše klasične kuhinje zadostijo estetskim in funkcionalnim zahtevam

Klasične kuhinje so pogosta izbira v slovenskih domovih, saj prinašajo izredno domačnost in visoko funkcionalnost. Uporaba različnih predalov in omar v klasični kuhinji omogoča lahko gibanje med vašimi kuharskimi podvigi. Ker so klasične kuhinje znane po bolj enostavnejših  zasnovah, je uporaba le-te izjemno preprosta.

Moderne kuhinje imajo po navadi veliko skritih omaric in predelkov. Za to se odločimo predvsem zaradi estetskega razloga, praktičnost pa se velikokrat zanemari. Kako v novi kuhinji delujemo in se počutimo, je tako izrednega pomena. Že v teku načrtovanja naše klasične ali moderne kuhinje, se moramo vprašati po naših željah in tudi dejanskih možnostih, ki jih naš prostor ponuja.

Nekatere klasične kuhinje se velikokrat zdijo staromodne ali dolgočasne. A pri Mizarstvu Avbelj temu zagotovo ni tako. Nasprotno, naše klasične kuhinje se odlično dopolnjujejo z ostalimi prostori, tako tradicionalnimi kot modernimi. Že pri načrtovanju kuhinje smo pozorni na ujemanje prostorov, da bo vaš dom skladen in vključeval prave note. Klasične kuhinje so pri nas na voljo v najrazličnejših oblikah, materialih in barvah. Da bo kombinacija kuhinjskih elementov in ostale kuhinjske opreme zares popolna, se s pomočjo 3D izrisa, olajša marsikatera odločitev.

Detajli klasične kuhinje

Skrivnost je v detajlih

Materiali, iz katerih je sestavljena klasična kuhinja se lahko med seboj zelo razlikujejo. Običajno pa se za klasične kuhinje uporabljajo furnirji domačih vrst lesa, kot so bukev, hrast, oreh ali češnja. Vaša klasična kuhinja po meri bo do izraza prišla z skrbnim izborom detajlov, ki bodo prilagojeni posebej vašim željam. Majhni detajli naredijo največjo razliko in zato so kuhinje mizarstva Avbelj posebne. Izbira lesa, tečajev, ročajev in premazov je stvar najboljših mojstrov, ki so poskrbeli tudi za vzdržljivost in dober dotik. V predale vam lahko namestimo razne nastavke za pribor in posodo, ki bodo vašo kuhinjo ohranjali funkcionalno, predvsem pa pospravljeno, saj bo vsaka stvar našla svoje mesto. Možna je vgradnja vrtljivih ali izvlečnih elementov, ki dodajo še dodatno preglednost in uporabnost.

Seveda boste s svojimi dekorativnimi dodatki, ki jih boste vnesli v kuhinjo dodali tisti občutek, da je resnično vaša. Z malenkostmi kot je nekaj zelenja boste še dodatno poživili kuhinjske elemente in celotno dušo kuhinje. Naše kuhinje po meri so iz neoporečnih materialov, vsak sestavni del pohištva pa obdelan v celoti. Obiščite našo spletno stran za ogled celotne ponudbe ali nas kontaktirajte za izdelavo nove kuhinje po meri.

S 3D izrisom do popolne klasične kuhinje

Izbira nove kuhinje je lahko za marsikaterega težavna, še posebej ob načrtovanju kuhinje po meri. Takrat se je zaradi široke možnosti izbire težko odločiti za tisto pravo. Zato ob načrtovanju kuhinj po meri delujemo s pomočjo 3D izrisa. Ta pogosto olajša odločitve, saj zagotovi temeljno predstavo, kako naj bi nova kuhinja izgledala. Ob ogledu 3D izrisa se stranke lahko odločijo za drugačno postavitev ali barvo. Šele ko smo s 3D izrisom zadovoljni, se prične dejanska izdelava nove kuhinje.

Načrtovanje in izdelava kuhinj pri Mizarstvu Avbelj poteka že z več desetletno tradicijo. Klasične kuhinje, moderne kuhinje ali kuhinje po meri, so pri nas izdelane s pravim občutkom za estetiko in funkcionalnost. Naše dolgoletne izkušnje in široko znanje nam omogočajo, da se vsak naš projekt zaključi uspešno. Ko je zadovoljna stranka, smo zadovoljni tudi mi, zato že od samega začetka radi slišimo želje in morebitne ideje naših strank. Le tako je uporaba nove kuhinje v domu pravi užitek.

Raznovrstna ponudba klasičnih kuhinj po meri

Na naši spletni strani lahko najdete slike že končanih projektov in prepričani smo, da boste našli nekaj, kar bi ustrezalo tudi vam. Seveda je to samo začetek, kuhinjo lahko popolnoma prilagodimo vam. Vsi naši kuhinjski elementi za izdelavo kuhinje po naročilu so narejeni iz najboljšega lesa in drugih materialov. Za lažji nakup vrhunske kuhinje po meri za male prostore si lahko že vnaprej ogledate našo spletno galerijo klasičnih in ostalih kuhinj. Po meri bomo nato izbrali in uredili posamezne elemente.

Klasične kuhinje Mizarstvo Avbelj