Moderne spalnice po meri

Moderne spalnice po meri so strast mizarstva Avbelj. Spalnica pa je vaš najintimnejši del bivanjskega prostora, v katerem počivamo in preživimo skoraj polovico dneva. Dan začnemo in končamo prav v spalnici, zato je zelo pomembna zasnova in izdelava tega pohištva. Poseben poudarek dajemo velikosti in funkcionalnosti omarnega dela, ki služi predvsem za shranjevanje oblačil. Postelje prilagajamo vašim zdajšnjim ali prihodnjim vzmetnicam ter željam. V spalnici dolgočasno posteljo spremenite v dramatično, opazno središče spalnice z velikim vzglavjem, oblečenim v tkanino po vaši izbiri. Oprema spalnice pomeni ogromno za kasnejše počutje v prostoru.
Če je vaša spalnica dovolj velika, v njej uredite ločen sedežni del, proti oknu postavite majhno mizico z dvema stoloma, ki je odličen prostor za jutranjo kavo ali zajtrk. Ustvarite središčno točko na steni za posteljo tako, da jo oblepite s tapetami, modernimi kreacijami ali slikami. To je samo nekaj naših predlogov, seveda se lahko koncepta, kako urediti vaš najintimnejši kotiček v vašem domu, lotimo popolnoma drugače. Prilagodili se bomo vašim željam in hotenjem. Nudimo ugodno pohištvo za spalnice. Ustvarjamo moderne spalnice za sodobne ljudi.

Spalnice po meri

Moderne spalnice po meri - Intimnost prostora

Še nekaj predlogov za ureditev vaše moderne spalnice po meri. Spalnica je intimni prostor, ki ga velikokrat zaščitimo pred pogledi obiskovalcev in ravno zaradi tega se priporoča, da teh prostorov ne načrtujemo v bližini vhoda. Pri samem načrtovanju je treba poskrbeti, da moderne spalnice dobijo dovolj bivalne energije. Ne obremenimo prostora spalnice z odvečnim in nepotrebnim pohištvom, ki ga nimamo kam drugam pospraviti. Obleko in posteljnino spravite v predale pod posteljo v spalnici. Če vam primanjkuje prostora, se odločite za vgradno omaro z drsnimi vrati. Tako vam dragocenega prostora ne bodo jemala vrata, ki se na široko odpirajo v prostor. Za splošno osvetlitev vaše moderne spalnice je najprimernejša stropna svetilka, ki naj bo, če je le mogoče, nameščena nad sredino vznožja dvojne postelje. Pohištvo za spalnice resnično šteje, če želimo dobro počutje v spalnici ohranjati še naprej. Nudimo spalnice po meri, svetovali vam bodo naši izurjeni mojstri.

Izdelujemo tudi ostalo pohištvo >>>

Pohištvo za spalnice - Feng Shui nasveti

V feng shuiu obstajata dve teoriji o najugodnejši legi postelje. Ena pravi, da naj postelja stoji ob steni, na kateri so vrata v spalnico. Človekova duša (podzavest) namreč ponoči ne spi in čaka, kdo bo vstopil skozi vrata. Če ne vidi vrat, je pomirjena. Druga teorija pa pravi, da je najboljša lega postelje diagonalno od vrat. Ta se tudi v praksi največ uporablja. Vsak lahko zase preizkusi, kaj mu najbolj ustreza.

Moderne spalnice izdelane po meri