Pošlji povpraševanje

Vgradne omare se lahko pohvalijo z izjemno funkcionalnostjo in čistim izgledom

Vgradne omare predstavljajo enega izmed najbolj uporabljanih kosov pohištva v modernejših stanovanjih. So prostorne, zaradi njihove pozicije pa puščajo prostor odprt in čist.

Pri oblikovanju vgradne omare je potrebno odločiti o sistemu njenega zapiranja

Pri naročilu vgradne omare moramo razmisliti tako o njeni notranjosti kot tudi o zunanjosti vgradne omare. Edini element, ki ga bomo pri vgradni omari opazili so vrata, saj je ostali del vgradne omare vzidan v steno. Izbirati je mogoče med različnimi sistemi zapiranja. Tako se lahko stranke odločijo za drsna ali klasična vrata. Pri tem ne gre pozabiti, da ob odpiranju drznih vrat polovica omare ostane zaprte, do stvari v obeh delih omare pa tako hkrati ni mogoče dostopati. Po drugi strani pa se je potrebno zavedati, da lahko vgradne omare s klasičnimi vrati velikokrat posegajo v prostor in motijo prost prehod po prostoru. Seveda velja omeniti tudi vgradne omare brez vrat, ki pa se zaradi manj estetskega izgleda tudi redkeje uporabljajo.

Vgradne omare

Predali bodo naredili prostor v vgradni omari enostavno dostopen in tako funkcionalnejši

Pri načrtovanju notranjosti vgradne omare je potrebno biti pozoren na samo razporeditev prostora in izbiro elementov v vgradni omari. Prostor mora biti funkcionalno in uporabniku prijazno razporejen, pri tem pa ne gre pozabiti na praktičen vidik predalov, ki jih lahko namestimo v vgradno omaro. Predali so še posebej praktični zato, ker si z njihovo pomočjo vsebino predala pripeljemo k sebi, do stvari pa je tako mogoče enostavno in hitro dostopati. Pri načrtovanju vgradne omare je priporočljivo ohraniti tudi prostor za obešanje oblačil. Pri tem je potrebno biti pozoren na to, da je prostor dovolj velik tudi za obešanje nekoliko daljših oblačil kot so na primer ženske obleke ali zimski plašči.

Vgradne omare se dan danes uporabljajo skoraj v vseh prostorih. Nameščajo se tako v spalnice, garderobe, otroške sobe, kot tudi v kuhinje, dnevne sobe, na hodnike ali celo pod stopnice. V mizarstvu Avbelj pa poleg vgradnih omar izdelujemo tudi druge kose pohištva med katerimi lahko stranke izbirajo. Materiali, ki jih pri izdelavi uporabljamo so kakovostni in trpežni, življenjska doba produktov pa je tako dolga.  Za dodatna vprašanja smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem pomagali z dodatnimi informacijami.