Blago za sedežne garniture in čiščenje različnih materialov


Blago za sedežne garniture oziroma njegova izbira in poznavanje ima velik pomen pri ohranjanju lepe sedežne garniture tudi vrsto let po nakupu. Pravilna nega sedežne garniture lahko bistveno podaljša njeno življenjsko dobo, nepravilno vzdrževanje pa lahko sedežno garnituro hitro uniči. Čiščenje sedežne garniture iz mikrofibre moramo čistiti s točno določenimi sredstvi, saj lahko v nasprotnem primeru garnituro uničimo. Zaradi napačne nege blaga za sedežne garniture bodo na površini nastali madeži, ki jih nikakor ne bomo mogli odpraviti. Posebna pravila za čiščenje veljajo tudi pri sedežni garnituri iz usnja, ki zahteva redno nego in vzdrževanje, če želimo ohraniti lep videz sicer izjemno trpežnega materiala. Več o čiščenju vam bomo z veseljem povedali tudi v podjetju Maros.

OGLEJTE SI TUDI MODERNE ITALIJANSKE KUHINJE


Čiščenje sedežne garniture iz mikrofibre - kako se ga lotiti?


Čiščenje sedežne garniture iz mikrofibre ni zahteven postopek, vendar pa se ga moramo lotiti na ustrezen način - nikoli z vodo in milom. Čiščenje sedežne garniture iz mikrofibre naj poteka na suh način, s pomočjo blagega sredstva, ki ga nežno pritisnemo ob madež. Blago za sedežne garniture je namreč zelo občutljivo. Prav tako se lahko čiščenja sedežne garniture iz mikrofibre lotimo z amonijakom ali alkoholom, ki ju pomešamo z vodo in nato s površine garniture nežno odstranimo madeže. Pri čiščenju imajo velik pomen tudi barve sedežne garniture, saj so na svetlejših barvah madeži bolj opazni.


Blago za sedežne garniture v podjetju Maros


Blago za sedežne garniture vam bomo z veseljem pomagali izbrati v podjetju Maros, v katerem vam nudimo vse vrste sedežnih garnitur, izdelane iz različnih materialov. Na voljo so tudi široke sedežne garniture. Pri večini sedežnih garnitur lahko izbirate med različnimi barvami blaga in si tako ustvarite čudovito sedežno garnituro. Obiščite nas v podjetju Maros, v katerem vam bomo z veseljem svetovali o negi blaga za sedežne garniture.

čiščenje sedežne garniture iz mikrofibresedežne garniture barve