Izdelava sedežnih garnitur poteka pod strogim nadzorom kakovosti


Izdelava sedežnih garnitur visoko cenovnega razreda, ki jih imamo v našem prodajnem programu je celovit in zahteven postopek, ki da vrhunske rezultate. Za izdelavo sedežnih garnitur se uporabljajo različni materiali, ki se odlično dopolnjujejo. Vsi materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi so zdravju neškodljivi, kar je preverjeno z raznimi testi in potrjeno s certifikati o ustreznosti. Izdelava sedežne garniture za dnevno sobo obsega načrtovanje, izdelavo prototipa, izbiro materialov in šele nato sam postopek izdelave končnega produkta. Proizvajalci znamk, ki jih nudimo se zavzemajo za trajnostno izdelavo sedežnih garnitur. Prav tako skrbijo, da energijo, ki jo porabijo pri izdelavi sedežnih garnitur pridobijo iz obnovljivih virov. Na ta način prispevajo k zdravemu okolju, ki ni dodatno obremenjeno z njihovo proizvodnjo. Skoraj vsi procesi priprave materiala, ki je uporabljen pri izdelavi sedežnih garnitur so izvedeni v tovarnah pri proizvajalcih kar zagotavlja največjo kontrolo kakovosti.

Sedežne garniture iz blaga
Sedežne garniture iz blaga ali usnja so dobavljive v številnih barvnih odtenkih


Sedežne garniture iz blaga ali usnja imajo dekorativno in funkcionalno vlogo v vašem dnevnem prostoru. Blago, ki je uporabljeno pri izdelavi sedežnih garnitur je barvano z zdravju in okolju neškodljivimi barvami. Za vašo novo sedežno garnituro lahko izbirate številne odtenke različnih barv. Naš cenik sedežnih garnitur, ki vsebuje vse različice sedežnih garnitur v blagu in usnju dobite v našem razstavno prodajnem salonu v Ljubljani in v Celju. Naši prijazni svetovalci vam bodo pomagali z nasveti in izbiro prave sedežne garniture za vaš dom.


Počivalniki pri sedežnih garniturah nudijo še dodatno udobje


Sedežne garniture in kavči so dobavljivi v različnih modelih. Nudimo vam sedežne garniture izdelane v modernem ali klasičnem stilu. Nekatere sedežne garniture in kavči imajo tudi počivalnike, ki nudijo dodatno udobje in sprostitev. Pri izdelavi počivalnikov so uporabljeni mehanizmi iz najboljših materialov, da je zagotovljeno brezhibno delovanje le teh. Sedežne garniture in kavči imajo tudi možnost posteljne funkcije z ležiščem v različnih velikostih.

KOTNA SEDEŽNA GARNITURA

KOTNE SEDEŽNE IN SOFE

Izdelava sedežnih garnitur