Vrata, notranja ali zunanja: izdelana po meri, posebej za vaš dom

Vrata, notranja ali zunanja, imajo običajno najmanj dvojno funkcijo. Po eni strani predstavljajo zaščito (pred vremenskimi razmerami, nepovabljenimi gosti ipd.), po drugi pa pomenijo doprinos k estetiki doma, kar velja še posebno za vhodna vrata. Dimenzije, materiali, barve, kljuke in drugi elementi morajo biti zato izbrani premišljeno, nedvomno pa mora biti nato poskrbljeno za resnično kakovostno izdelavo in montažo.

Preverite celotno ponudbo vrat na naši spletni strani!

Najboljša rešitev so vrata po meri: izberite idealno kombinacijo lastnosti

Na spletni strani podjetja M Sora boste našli konfigurator vhodnih vrat po meri. Ta vam omogoča, da preprosto vnesete dimenzije za izbrani model, izberete med lesom ali kombinacijo lesa in aluminija, se odločite za želeni odtenek, po želji dodate še stekla z izbranim motivom, poiščete idealno kljuko itn. Ko boste končali, vam bo konfigurator ponudil podobo, ki bo ustrezala vsem vašim zahtevam in ki jo boste lahko celo vstavili v fotografijo svoje hiše. S tem se boste prepričali, da so to natanko takšna vrata po meri, kot jih potrebujete in ki se bodo zares skladala s celotnim objektom. Izbirati je mogoče tako med najmodernejšimi kot nekoliko bolj tradicionalno zasnovanimi modeli, odvisno od vašega okusa in pričakovanj. Na koncu preprosto oddajte povpraševanje, na podlagi katerega bomo pripravili informativno oziroma povsem neobvezujočo ponudbo.

Notranja vrata po naročilu

Vhodna vrata po meri

Inovativno zasnovana notranja vrata Harmonija s kar do 10 leti garancije

Za vas ustvarimo tudi notranja vrata po naročilu, ne le zunanjih. Med kupci notranjih izvedb je sicer še posebej priljubljen model Harmonija, ki med drugim omogoča številne slikopleskarske posege, če si tega seveda želite. Za izdelavo masivnega krila (v ravnini stene) je mogoče uporabiti poljubni vzorec notranjih vrat. Notranjo linijo Harmonija odlikuje še podboj, izdelan iz aluminija, ki je povsem neviden. Prepričani smo v kakovost našega dela, zato vam za izdelavo po naročilu (ta je denimo prav tako možna za okna in panoramske stene) ponujamo celo do 10 let jamstva. Vabljeni!