Keramične ploščice za kopalnico nudimo v številnih barvah in dekorjih

Naše podjetje Kersan se ukvarja s prodajo italijanskih in španskih keramičnih ploščic za kopalnico, ki so vrhunske kvalitete. Če ste se odločili za prenovo kopalnice, vas vabimo, da obiščete naš salon, kjer vam bomo prisluhnili in vam predstavili razne tehnične ter prostorske možnosti. Poskrbeli bomo za celoten projekt in vas opozorili na možne napake ter možnosti za izboljšano funkcionalnost vaše kopalnice. S pomočjo računalniškega programa lahko izrišemo vašo novo kopalnico. Računalniški program Visoft 3D omogoča načrtovanje in ogled vaše nove kopalnice. Še posebej zanimiva in nazorna je animacija sprehoda po prostoru ter možnost različnih izpisov. Prednosti računalniškega izrisa so: realen 3D prikaz prostora, lažja vizualna predstava kombiniranja različne keramike in dekorjev s kopalniško opremo, preučitev optimalnega izkoristka prostora z različnimi postavitvami opreme, izpis podrobnega načrta prostora z vsemi merami in nenazadnje lažja odločitev. Za 3D izris potrebujemo tloris prostora in natančne mere ter lokacije instalacij, oken in vrat. Na tlorisu morajo biti označene vse obstoječe in načrtovane ter pregradne stene in niše. Pomemben podatek je tudi višina tlakov in stropa.

keramične ploščice za kopalnico po akcijskih cenah


V naši ponudbi imamo tudi čudovite keramične kopalniške ploščice v imitaciji lesa

Pri nas dobite poleg vrhunskih italijanskih in španskih ploščic tudi kopalniško pohištvo, sanitarno keramiko in armature ter različne dodatke. V našem prodajnem programu imamo veliko stilov stenskih keramičnih ploščic, kakor tudi ploščic za talno uporabo. Keramične ploščice imitacija lesa so primerne za vse prostore. Pred lesnimi oblogami kot sta parket in laminat, ima keramika v imitacija lesa kar nekaj prednosti. Ne zahtevajo nobenega posebnega vzdrževanja kot to zahtevajo lesene talne obloge, za čiščenje so veliko lažje, uporabljajo se lahko v vseh prostorih, tudi tam, kjer je visok odstotek vlage in so lesene talne obloge odsvetovane. Ploščice imitacija lesa združujejo lep izgled lesa ter funkcionalnost keramike. Keramične ploščice v imitaciji lesa v prostor vnesejo občutek topline in domačnosti. Uporabimo jih lahko pri ustvarjanju tradicionalnega ali modernega izgleda prostora. V temnejših barvah so primernejše za svetle velike prostore, v svetlejših odtenkih pa se ponavadi uporabljajo v manjših prostorih, kjer ni zadostne naravne ali umetne svetlobe. Ploščice imitacija lesa lahko v prostoru kombiniramo tudi z drugimi materiali kot so steklo, naravni kamen, inox.


Za kopalnico lahko izberete keramične ploščice na podlagi računalniškega 3D izrisa

Na naši spletni strani najdete tudi akcije keramičnih ploščic, kopalniškega pohištva, sanitarnih armatur in keramike ter tuš kabin in kadi. Vsak mesec nudimo določene artikle po akcijskih cenah, ki so zelo dostopne. V primeru, da najdete na spletni strani artikel, ki vam je všeč, pokličite v naš salon, kjer boste dobili vse informacije o akcijskem artiklu, ki vas zanima. Znižanja so odlična priložnost, da dobite vrhunske proizvode po ugodni ceni. Prepričani smo, da imamo v našem salonu najboljše razmerje med kvaliteto in ceno keramičnih ploščic. Vabimo vas, da nas obiščete in se prepričate o obsežni ponudbi, ki jo konstantno osvežujemo in dopolnjujemo.

KERMIČNE PLOŠČICE - CENA PO VAŠEM OKUSU


Ukvarjamo se s prodajo kvalitetnih keramičnih ploščic za kopalnico ter ostale opreme

Naše podjetje Kersan, je bilo ustanovljeno leta 1990 z namenom prodaje visoko kvalitetnih keramičnih ploščic ne le za kopalnice. V skoraj 30 letih poslovanja, imamo tisoče zadovoljnih strank, ki smo jim pomagali pri prenovah kopalnic, kuhinj, teras, balkonov in ostalih površin ter prostorov. Ponudbo smo počasi širili, tako da danes v našem prodajnem salonu v Trzinu nudimo tudi sanitarno keramiko in armature, kopalniško pohištvo in dodatke, hidromasažne sisteme, tuš kabine, radiatorje in ostalo opremo. Skozi leta smo z našimi dobavitelji razvili ekskluzivo, ki nam omogoča kratke dobavne roke. Poleg 3D računalniškega izrisa, vam nudimo tudi pomoč pri izbiri najboljših izvajalcev. Pridobili smo tudi certifikat za zaupanja vredno podjetje, leta 2001 pa še priznanje za eno od najuspešnejših podjetij na svojem področju. Če prvič gradite oziroma opremljate stanovanje ali ga prenavljate, vam lahko pomagamo pri celotnem projektu. Z dolgoletnimi izkušnjami smo pravi naslov za izvedbo še tako zahtevnih in kompleksih projektov. Obiščite nas in se prepričajte o naših kvalitetnih storitvah in obširni ponudbi keramičnih ploščic in druge opreme.

keramične ploščice v imitaciji lesa