Pošlji povpraševanje

Keramične ploščice, ki pričarajo domačno vzdušje

Keramične ploščice v imitaciji lesa so na voljo kot talne ali stenske keramične ploščice. Primerne so za opremljanje različnih prostorov v vašem domu, uporabiti pa jih je mogoče tudi denimo kot ploščice za balkon, namesto običajnih zunanjih keramičnih ploščic. Cena takšnih ploščic je ugodna, a to ni njihova edina odlika...

Keramične ploščice v imitaciji lesa za kopalnico

Zakaj izbrati keramične ploščice v imitaciji lesa?

Mnogi ljudje se sicer navdušujejo nad praktičnostjo keramičnih ploščic, vendar jih od nakupa pogosto odvrne dejstvo, da težko najdejo dizajn, ki bi ustrezal tudi njihovim estetskim zahtevam.

Tako je precej razširjeno mnenje, da keramične ploščice delujejo hladno, sterilno, zato so primerne predvsem za opremljanje kopalnic. Keramične ploščice v imitaciji lesa so zagotovo eden najboljših protiargumentov za takšna stališča. Uporabiti jih je sicer mogoče tudi kot stenske keramične ploščice za kopalnice, vendar se keramične ploščice v imitaciji lesa precej pogosteje uporabljajo za prekrivanje tal - namesto običajnih ploščic ali pa drugih vrst talnih oblog. Tako dobite tla, ki jih je precej enostavneje očistiti kot druge talne obloge in so hkrati mnogo odpornejša na poškodbe in obrabo, ne da bi se morali za to odpovedati estetski komponenti. Tovrstne ploščice lahko uporabite celo kot ploščice za balkon ali teraso, poskrbite le, da boste izbrali dovolj kakovosten in vzdržljiv model. 

Ploščice v imitaciji lesa ali parketa so več vrst, sestav in obdelav, med njimi najdete:

  • Granitogres ploščice za teraso, 
  • glinene ploščice, 
  • lasersko obrezane ploščice, 
  • polirane ploščice, 
  • protidrsne ploščice, 
  • protizdrsne ploščice. 

Keramične ploščice in kopalniška oprema

Imitacija lesa na terasi

Izberite tiste keramične ploščice, ki vas bodo razveseljevale še dolgo, vendar prej dobro razmislite o njihovem namenu in uporabi. Svetujejo vam tudi v salonu Kersan.

Moderno in elegantno

Medtem ko nekateri prisegajo na domačnost in tradicijo, pa dajejo drugi pri opremljanju stanovanja prednost čistim, modernim linijam, ki so obenem zaznamovane še s ščepcem brezčasne elegance. Če spadate v drugo kategorijo, vam namesto keramičnih ploščic v imitaciji lesa bolj priporočamo keramične ploščice z visokim sijajem. Te so na voljo v različnih barvah, pogosto pa spominjajo na marmor, pri čemer je vse prej kot zanemarljivo dejstvo, da so keramične ploščice precej bolj ugodne kot kamen. Keramične ploščice z visokim sijajem se prav tako pogosto uporabljajo za prekrivanje tal, velikokrat pa tudi za oblogo kuhinjskih pultov ali pa kot stenske keramične ploščice. Za stenske keramične ploščice je v primerjavi s talnimi manj pomembna vzdržljivost, saj niso vsakodnevno podvržene velikim obremenitvam, zato se lahko toliko bolj osredotočite na njihovo estetiko.

Širok asortiman 

Podjetje Kersan vam ponuja kvalitetne keramične ploščice za vse prostore, na voljo pa vam je tudi pestra izbira kopalniške opreme. Ploščice podjetja Kersan so izredno kakovostne, saj sodelujejo le z najbolj priznanimi italijanskimi in svetovnimi proizvajalci.

Izbirate lahko med različnimi vzorci, dimenzijami, barvami in namembnostjo ploščic - na voljo so zunanje ali notranje keramične ploščice, talne ali stenske keramične ploščice itd.