Tuš kadi za vašo kopalnico - obiščite salon kopalnic Kersan

Tuš kadV današnjem hitrem tempu življenja si le redko kdaj še vzamemo čas za dolgotrajnejše sproščanje, kakršno je denimo namakanje v kopalni kadi. Večinoma se raje na hitro osvežimo v kabini za prhanje. Tuš kabina je primerna zlasti za manjše kopalnice, saj ne bo zavzela preveč prostora. Vendar pa se pri opremljanju kopalnice ne odločamo samo o postaviti in nakupu tuš kabine, temveč moramo posebno pozornost nameniti tudi izbiri ustrezne tuš kadi. Oblika kabine je namreč odvisna prav od kadi, na katero je postavljena.

Salon kopalnic Kersan vam bo olajšal odločitev, saj vam nudi kakovostne tuš kadi v različnih izvedbah in oblikah priznanih blagovnih znamk, kot so Arblu, Kolpa San in Novellini. Na voljo so vam tudi masažne kadi ter ostala sanitarna keramika in kopalniška oprema. Zavedamo se, da le ustrezna kakovost vodi k dolgi življenjski dobi in lahkemu vzdrževanju vaše kopalnice.

Različne oblike in dimenzije tuš kadi

Za pravilno izbiro tuš kadi je seveda treba poznati osnovne podatke o njenih dimenzijah pa tudi o možnih oblikah in materialu, iz katerega je izdelana. Kadi so tako lahko kvadratne, pravokotne, polkrožne in petkotne oblike, postavimo pa jih lahko v kot ali ob steno kopalnice. Na voljo pa je tudi nišna tuš kabina, ki je iz treh strani obdana z zidovi. V tem primeru si izberemo zgolj primerna tuš vrata.

Največ se uporabljajo kvadratne in polkrožne kadi za prhanje velikosti 80x80 centimetrov in 90x90 centimetrov. Pri polkrožnih kadeh je treba biti pozoren na radij zaokrožitve (500 ali 550 milimetrov), ki mora biti enak kot pri tuš kabini, sicer je montaža otežena. Običajna višina tuš kadi je do 10 do 15 centimetrov.

Keramične tuš kadi in ostale vrste kadi

Materiali, iz katerih so izdelane kadi za prhanje, so pločevina, kopalniški akril, keramika in umetni marmor. Pločevinaste tuš kadi so najcenejša izbira, zato se vgrajujejo v prostore, ki jih želimo opremiti ekonomično. Kopalniški akril je lahek in bleščeč material, enostaven za čiščenje in vzdrževanje. Po videzu so jim podobne kadi iz umetnega marmorja, ki imajo bolj masivno osnovo. Keramične tuš kadi pa so izdelane iz keramike kot ostala sanitarna keramika, njihova površina je emajlirana. Danes se keramične kadi uporabljajo vse pogosteje, saj so cenovno dostopne, po videzu pa se ujemajo z ostalo sanitarno keramiko v kopalnici. Vgradnja keramične kadi je tudi precej enostavna.

Salon kopalnic Kersan vas pričakuje. Vabljeni pa tudi na našo spletno stran!

Kersan d.o.o. | Keramične tuš kadi, salon kopalnic, masažne kadi- povezave do naše spletne strani: