Kakovostne francoske postelje in ležišča po vaši meri pri Aniles d.o.o.

V podjetju Aniles d.o.o. med drugim izdelujemo kakovostne francoske postelje v različnih dimenzijah. Francoska postelja po meri je odlična rešitev za še tako zahteven prostor. Na trgu so danes na voljo različne postelje, ki ustrezajo tako klasičnemu kot modernemu stilu prostora. V našem podjetju pa lahko pri izdelavi francoske postelje izbirate tudi med različnimi barvami, tako da se bo izbrana postelja tudi barvno ujemala s preostalo opremo v vaši spalnici. Odločite se lahko za francosko posteljo v oranžni, modri, sivi ali rjavi barvi.


Francoska postelja po meri ima pod ležiščem tudi velik predal za shranjevanje posteljnine, odej in vzglavnikov. Odprete ga tako, da enostavno dvignete ležišče ob vznožju postelje. Postelje so lahko postavljene tudi na nožice, kar pomeni, da so nekoliko dvignjene. Nekoliko višje ležišče omogoča lažje vstajanje in je še posebej priporočljivo za starejše.

Francoske postelje

Izbira ležišča francoske postelje odvisna predvsem od vaših spalnih navad

Francoska postelja ima kakovostno žičnato jedro, ki zagotavlja zračnost in trdnost ležišča, obenem pa omogoča, da se ležišče popolnoma prilega potrebam vašega telesa. Pri izdelavi francoske postelje po meri se lahko odločate med različno trdimi ležišči. Trdoto ležišča označujemo z oznakami od H1 do H3. H1 označuje srednje trdo ležišče, H2 trdo, H3 pa zelo trdo.


Trdota ležišča vaše francoske postelje po meri je najbolj odvisna od vaših spalnih navad in značilnosti vašega telesa. Ker je trše ležišče bolj zdravo za hrbtenico, vam priporočamo, da se odločite za trdo oziroma zelo trdo ležišče. Mehka podlaga navadno ne nudi dovolj oprijema za hrbtenico in ne pritiska enakomerno na različne dele telesa, medtem ko vam bo francoska postelja s trdim ležiščem zagotovila bolj kakovosten počitek. Dober spanec pa je zelo pomemben, saj pripomore tudi k boljšemu počutju čez dan. Nakup postelje je dolgoročna investicija, saj jo uporabljamo vsaj 10 let. Prav zato je tehten premislek pred nakupom zelo pomemben.

Francoska postelja - cena odvisna od dimenzije francoske postelje

Splošno pravilo glede velikosti postelje je, da kupite največjo, ki se še lahko prilega vaši spalnici. Pri večji postelji je manj možnosti, da bi vi in vaš partner ponoči motila eden drugega. Večja kot je francoska postelja, višja je tudi njena cena, vendarle pa je kakovosten počitek neprecenljive vrednosti.

Za nakup kakovostne francoske postelje po meri ali vzmetnice ste vabljeni na našo spletno stran! V naši bogati ponudbi pa boste našli tudi celotno opremo za spalnice.

Aniles d.o.o.