Vgradne omare: ugodna cena garderobne omare z drsnimi vrati


Cena vgradne omare je odvisna od vaših želja. Pomemben vpliv na ceno imajo dimenzije, dekorji, posebni dodatki in kakovost uporabljenih materialov. Seveda pa to ne pomeni, da ni možna tako kakovostna izdelava kot ugodna cena vgradne omare. Cena vgradne garderobne omare (z drsnimi vrati ali s klasičnimi), ki vam jo ponujamo pri Alplesu, je izjemno ugodna tudi za vgradne omare po meri. Cenik oziroma cene oblikujemo z mislijo na naše kupce - naša želja je povečati dostopnost kakovostnega pohištva, kamor sodijo tudi naše vgradne omare po meri. Cena je ugodna tako za klasične kot za vgradne garderobne omare z drsnimi vrati. Odločitev, ali izbrati drsna vrata, tako ni pogojena s ceno.

Garderobne omare z drsnimi vrati
Garderobne omare z drsnimi vrati pogosto še posebej praktična rešitev


Predvsem ko je pomemben čim boljši prostorski izkoristek, se priporočajo vgradne garderobne omare z drsnimi vrati. Cena v primeru izbire drsnih vrat ni bistveno drugačna kot pri klasičnem zapiranju. Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati vam prihranijo dragocen prostor za odpiranje. Imate občutek, da je vaša spalnica premajhna, da bi si lahko privoščili dodaten garderobni prostor? Težavo hitro rešijo premišljeno izbrane oziroma izdelane vgradne garderobne omare z drsnimi vrati.


Vgradne omare cena akcijaIzjemno ugodne vgradne omare: akcijska cena!


Naj predstavlja prostor, ki ga imate na voljo, še tako velik izziv, so lahko odgovor vgradne garderobne omare po meri. Cenik, ki smo ga za vas pripravili pri Alplesu, vas bo navdušil z ugodnimi cenami. Prilagodimo se vsem vašim potrebam in željam ter ustvarimo za vas idealne vgradne omare po meri. Cena je še toliko ugodnejša, če upoštevate individualen pristop, vrhunsko kakovost uporabljenih materialov in ogromno možnosti izbire glede lastnosti vgradne omare po meri. Cenik je zelo ugoden za vse barve, materiale, dekorje ipd. - med drugim je po ugodni ceni možna tudi izvedba visoki sijaj za vaše nove vgradne garderobne omare (z drsnimi vrati ali klasičnim odpiranjem). Naj naše akcijske cene in vrhunska kakovost spregovorijo same!

Izdelava kuhinj po meri:https://www.vsi.si/alples/izdelava-kuhinje-po-meri

KUHINJE Z DNEVNO SOBO

POHIŠTVO ZA VES DOM