Pošlji povpraševanje

Potovalna agencija Sajko, potovanja za mlade in potovanja okoli sveta

Naša potovalna agencija vam ureja vseh potovanja vseh vrst. Preverite ugodno ponudbo ogleda pustnega karnevala v Benetkah, kjer bomo občudovali pustne maske in se do večernih ur predali vrvežu in pustnemu rajanju. Posebej privlačna so tovrstna potovanja za mlade, pa tudi take počitnice za otroke so odlična ideja. Družine z otroci preverite tudi zimske počitnice s smučanjem ali obiskom zdravilišča.

First minute in last minute potovanja Sajko

Potovanja vam uredimo po vaših željah in glede na vaše zmožnosti. Če želite romantično križarjenje, jahanje kamel - first minute ali last minute Egipt - smo pravi naslov. Uredimo nastanitev in prehrano ali pa samo letalske vozovnice. Z nami greste lahko na sončna otoka - last minute Sardinija in Korzika, na potovanje v zahodno Evropo, vabimo vas, da širite svoja obzorja tudi izven Evrope. Naša potovalna agencija vam nudi letalske karte za na vse kontinente.

Potovanja za mlade

Potovanja za mlade ponujajo mnoge ugodnosti, primerne tudi za študentski žep. Mnoge last minute ponudbe so zelo ugodne. Vabimo vas, da spoznate tuje kulture in običaje z ogledom kulturno zgodovinskih znamenitosti v severni Evropi. Potovalna agencija Sajko vam uredi potovanje v katerokoli evropsko prestolnico. Če si želite videti privlačne pokrajine ali pa eksotične kotičke sveta, vam nudimo ugodne last minute ali first minute letalske vozovnice.


Potovanje okoli sveta

Potovanje okoli sveta sedaj ni več neuresničljivo potovanje, temveč dostopno vsem, tudi za potovanja za mlade. Letalske vozovnice so vam uredimo po izjemnih cenah. Potovanje je bolj enostavno, kot si mislite, saj so sanje sedaj dostopne vsakomur, ki nas kontaktira v eni izmed poslovalnic. Naša potovalna agencija vam sestavi optimalno vozovnico za vaše potovanje okoli sveta. Če želite, lahko za vas opravimo tudi hotelske rezervacije, vam ponudimo rent a car in opravimo številne druge aktivnosti za vaše nepozabno potovanje.

Turistična agencija Sajko Turizem d.o.o., first in last minute potovanja okoli sveta za mlade, povezava do naše spletne strani: