Cev za vodo - gibljiva je osnova vsake vodovodne instalacije

Cev za vodo, ki je gibljiva, je eden od najpomembnejših delov vsake vodovodne instalacije. Je nujno potrebna za urejen in brezhiben vodovod. Na tržišču so na voljo cevi za vodo različnih dimenzij in proizvajalcev, zato jih je potrebno previdno izbirati. Izbirati je mogoče med različnimi dolžinami in premeri, nenazadnje pa ima uporabnik tudi možnost izbire barve kvalitetnih in trajnih cevi za vodo. Samo pomislimo, kje vse jih uporabljamo - za odtok in dotok vode v vseh gospodinjstvih, torej v bojlerjih, grelnikih in odtokih, pa tudi za vse vodovodne instalacije in za kanalizacijo. Ker je njihova uporaba tako zelo vsestranska, je še bolj pomembno, da izberemo pravo. Izbirati je mogoče med gibljivimi ali fleksibilnimi, spiralnimi, pocinkanimi in tistimi na kolutu. Še posebej pomembno je, da je nepropustna in odporna proti koroziji, seveda pa je treba izbrati primerne dimenzije oziroma premer.

NUDIMO TUDI HIDRAVLIČNE CEVI


Preprosta uporaba in prilagodljivost gibljivih cevi

Cevi za vodo so zelo prilagodljive in trpežne - odporne so proti lomljenju, pokanju in mehanskim poškodbam zaradi nameščanja, kar nam omogoča, da jih po potrebi brezskrbno upognemo vse tja do 130°. Fleksibilne cevi, ki jim pravimo tudi gibljive, najdemo v odtokih, sanitarnih armaturah, avtomatih, grelnikih, bojlerjih in izplakovalnikih, pa tudi v vodovodnih instalacijah, v hišni in ulični kanalizaciji, prav tako pa se uporabljajo za namestitev toplotnih črpalk, česar mnogi ne vedo. Cev za vodo mora v vsakem primeru ustrezati vsem zahtevam glede higiene in drugim predpisanim standardom. Spiralne, gibljive, na kolutu in pocinkane najdete v ponudbi podjetja S3C, v katerem vam je trenutno na voljo več kot 120.000 artiklov, spletna trgovina pa vam omogoča, da svoj nakup opravite hitro, enostavno, ugodno in udobno.

Gibljiva cev za vodoCev za vodo na kolutu


Kaj potrebujemo za njihovo brezhibno delovanje?

Cevi za vodo so same po sebi vsestransko uporabne in (če so izdelane iz kakovostnih materialov) trpežne, kar prispeva k njihovi daljši življenjski dobi. Kljub temu pa je pri nakupu gibljivih in drugih cevi za vodo smiselno razmisliti o artiklih, s katerimi bomo prispevali k njihovemu brezhibnemu delovanju. To so običajno spojke, reducirke, ventili, kolena in t- kosi, ki prav tako zahtevajo izbiro primernih dimenzij, kakovosti proizvajalca, vrsto, namen, poleg tega pa tudi obstojnost in nagib. Če izberemo priznanega proizvajalca in kakovostne materiale že pri prvem nakupu cevi za vodo, se tako izognemo marsikaterim tegobam in težavam - izbrati je torej potrebno takšne z dolgotrajno obstojnostjo, primerno stabilnostjo in nosljivostjo. Prepričani smo, da gumijasta gibljiva cev za vodo ne sme manjkati v nobeni domači delavnici, saj jo boste zagotovo potrebovali.


Asortiman spletne trgovine je zelo širok

V spletni trgovini poleg cevi za vodo najdete industrijske cevi, spojke, pnevmatske cilindre, elektromagnetne ventile, vse za hidravliko, pnevmatiko in še več - skratka vse, kar potrebujete v domači delavnici. K veliki izbiri je potrebno pripisati možnost izbire med različnimi dimenzijami in v nekaterih primerih tudi barvami in seveda materiali, ki nam med drugim sporočajo, kakšna bo življenjska doba določenega artikla. Cevi za vodo iz naše ponudbe so izdelane iz kvalitetne in prilagodljive gume, ki je odporna na mehanske in vremenske vplive, življenjska doba pa je posledično zelo dolga. Izbran artikel boste varno in hitro prejeli kar na vaš dom, torej vam ni potrebno oditi neposredno v trgovino. V kolikor pred nakupom potrebujete pomoč in podporo strokovnjakov, nas lahko pokličete ali nam pišete preko e-pošte, da vam bomo lahko ustrezno svetovali o izbiri gibljive cevi za vodo. Za vas dobavljamo izdelke za industrijske potrebe, vse tehnične podatke zanje pa najdete kar na naši spletni strani.

CENIK CEVI ZA VODO