Sedežne garniture - odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Izberete si primeren model oziroma tip glede na dizajn in sedišče, nato pa vam sestavimo sedežno garnituro glede na dimenzijo dnevne sobe ali drugega prostora. Ponujamo tudi sedežne garniture s posteljo za občasno ali vsakodnevno spanje. Cena variira glede na velikost sedežne garniture, izbor dodatkov (npr. sedežna garnitura s posteljo je dražja od fiksne) ter materiala (usnje je dražje od blaga in mikrotkanine). Trudimo se, da so cene sedežnih garnitur dostopne ljudem in da za naše stranke poiščemo najprimernejše razmerje med kvaliteto sedežnih garnitur in ceno. Obiščite nas v razstavno-prodajnem salonu in skupaj bomo poiskali najprimernejšo sedežno garnituro za vašo dnevno sobo.

sedežna garnitura cena


Sedežne garniture s posteljo


Ali si želite občasno poležavati na sedežni garnituri v dnevni sobi pred televizorjem, vendar si ne želite zapletenih mehanizmov odpiranja in zapiranja ležišč? Ali pa morda celo potrebujete ležišče primerno za vsakodnevno spanje? Ponujamo vam sedežne garniture s posteljo za vsakodnevno spanje so izdelane kvalitetno, zato imajo dolgo življenjsko dobo. Ponujamo vam različne mehanizme odpiranja in sisteme ležišč, ki so preprosti in hitri za uporabo. Cena sedežnih garnitur s posteljo je nekoliko dražja on fiksne, vendar precej variira od modela do modela. Pridite v naš salon in si oglejte raznolike sisteme ležišč in si izberite najprimernejšega.

VEČ O NAŠI PONUDBI SEDEŽNIH GARNITUR TUKAJ!


Sedežne garniture v dnevni sobi


Za zdravje, počutje, družabna srečanja in izgled prostora je pomembna investicija naša izbrana sedežna garnitura. Cene močno variirajo med različnimi proizvajalci in tudi modeli sedežnih garnitur. V dnevni sobi se povprečen človek zadržuje precejšnji del življenja, saj se tam odvijajo družinska in prijateljska srečanja, popoldansko ali večerno poležavanje, gledanje televizije, branje,... Pomembno je, da je naše sedenje in ležanje kvalitetno, saj se drugače ne spočijemo, temveč še bolj obremenimo hrbtenico in škodimo zdravju. Zato je pametno investirati v kvalitetne izdelke oblazinjenega pohištva. Ponujamo vam ergonomsko oblikovane in kakovostne sedežne garniture. Cena se razlikuje med posameznimi modeli, vendar se posvetimo vsaki stranki in poskušamo najdemo optimalno rešitev za vsakogar. Za vašo hrbtenico najugodnejša rešitev pri sedenju pa je naš ergonomsko in anatomsko oblikovan in zato izredno udoben počivalnik. Privoščite so počitek v življenju.

sedežne garniture