Sedežne garniture in izdelava po meri: trosedi, modularne garniture itd.

sedežne garniture trosediSedežne garniture priznanih proizvajalcev lahko v podjetju Maros d. o. o. dobite po odlični ceni. Na slovenskem trgu smo prisotni že od leta 1990. Ukvarjamo se s prodajo kakovostnega vrhunskega pohištva in opreme za dom. Na prodajnih mestih v Ljubljani, Celju in Slovenski vasi pri Brežicah vam nudimo vrhunsko evropsko pohištvo. Naši saloni so elegantno zasnovani. V njih si lahko ogledate razstavljene sedežne garniture, fotelje, trosede, modularne sedežne garniture, kuhinje z belo tehniko in jedilnice, opremo za dnevne sobi in spalnice, vrtno pohištvo in dodatke za dom. S strokovno pomočjo naših prodajalcev in arhitektov ponujamo najboljše rešitve po meri posameznika. Vabljeni, da nas obiščete in si ogledate naše razstavne eksponate, med drugim tudi kakovostne sedežne garniture, ki se bodo odlično podale v vsak prostor. Možna pa je tudi izdelava sedežne garniture po meri. Vse informacije lahko dobite na naših prodajnih mestih. Vabljeni!

Izdelava sedežnih garnitur po meri je kakovostna, cena pa ugodna


Vam nobena izmed sedežnih garnitur ne ustreza in bi želeli izdelavo sedežne garniture po meri? Tudi to vam omogočamo v podjetju Maros d. o. o. Če se odločite za izdelavo po meri, boste dobili prav takšno sedežno garnituro, kot ste si jo zamislili. Omogočamo vam torej popolno prilagajanje vašim željam in potrebam. Po želji boste lahko izbrali blago za izdelavo sedežne garniture po meri, izbrali boste želeno obliko itd. Prizadevamo si, da se sedežna garnitura po meri popolnoma prilagaja vašemu prostoru, vašim željam in zahtevam: od dimenzij do blaga in vzorca. Če se odločite za sedežno garnituro po meri, vam zagotavljamo, da boste z njo več kot zadovoljni. Odločite se lahko tudi za sedežno garnituro z izvlečnim predalom ali ležiščem. Možnosti je veliko. Vse informacije o sedežni garnituri po meri in ceni izdelave vam bodo z veseljem posredovali naši prodajalci.

Velika ponudba sedežnih garnitur: trosedi, kotne garniture, modularne garniture itd.


Sedežne garniture priznanih evropskih proizvajalcev se lahko pohvalijo z vrhunsko kakovostjo in skrbno izbranimi materiali ter dovršenim dizajnom. Našo ponudbo sedežnih garnitur si lahko ogledate v enem od naših salonov ali pa v katalogu, ki ga lahko najdete na spletni strani. Ponujamo vam različne sedežne garniture: moderne sedežne garniture, klasične sedežne garniture, kotne garniture in zofe, zofe z ležišči, fotelje, modularne sedežne garniture, trosede in še in še.

Moderne in klasične sedežne garniture


Moderne sedežne garniture so udobne in estetsko dovršene. Narejene so iz najboljših materialov, zato so zelo trpežne in se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo. Izbirate lahko med različnimi modeli modernih sedežnih garnitur, od kotnih, trosedov, foteljev pa vse do modularnih sedežnih garnitur. Če ste ljubitelj klasike, potem je klasična sedežna garnitura prava rešitev za vas in opremo vaše dnevne sobe. Klasične sedežne garniture se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo, saj je kvaliteta izdelave in materialov vrhunska. Tako klasične kakor tudi moderne sedežne garniture ponujajo veliko mero udobja, materiali, iz katerih so narejene, pa so uporabniki prijazni. Izbirate lahko med usnjenimi sedežnimi garniturami ali tistimi iz blaga. Moderna sedežna garnitura bo dopolnila vaš prostor ravnih in ostrih linij ter modernega dizajna in mu dala sodoben pridih. Klasična sedežna garnitura pa bo dopolnila vsak prostor z neskončnim šarmom. Ponujamo vam zares veliko izbiro sedežnih garnitur (trosedi, kotne sedežne itd.).

sedežne garniture po meri

Modularne sedežne garniture so praktične in privlačne


Naša ponudba sedežnih garnitur zajema tudi modularne sedežne garniture, ki vam omogočajo, da ustvarite linearne, kotne in polkotne kompozicije. Modularne sedežne garniture so na voljo v tkanini ali usnju, v različnih barvah in obdelavah. Modularne garniture oziroma sistemi so zelo praktični, saj omogočajo, da se posamezni elementi sedežne garniture sestavijo v zofe različnih dolžin, v kotno sedežno garnituro, v levi ali desni postavitvi. Več nahttp://www.maros.si/sl/