Stoli za jedilnico - ponudba podjetja Maros

JedilnicaStoli za jedilnico podjetja Maros bodo ustrezali prav vsaki jedilnici, v to smo prepričani. Ne glede na to, ali ste se odločili za jedilni kot, okroglo jedilno mizo, ovalno, pravokotno ali kvadratno - v ponudbi imamo za vsakega nekaj. Na voljo so vam vrhunski stoli za jedilnico priznanih oblikovalcev klasičnih, sodobnih in celo nekoliko nagajivih oblik. Vabimo vas, da si ogledate pestro ponudbo jedilnih miz in stolov proizvajalcev Calligaris, Tonin Casa in Miniforms ter nas kontaktirate, če potrebujete pomoč pri ponudbi ali izbiri stolov za jedilnico, miz, jedilne garniture ali drugega pohištva.

Elegantni ali rustikalni stoli za jedilnico

Jedilniška miza je samo del truda, ko opremljamo jedilni kot. K njej je potrebno najti tudi ustrezajoče stole za jedilnico, kar zmeraj ni lahka naloga. Predlagamo, da se najprej odločite za stil, ki vam ustreza in bo sovpadal s preostalo opremo, nato pa premislite jedilne stole. Eleganten stil lahko dosežemo s sofisticiranimi stoli za jedilnico, prevlečeni z usnjem in prekrasnimi detajli. Elegantnemu jedilnemu kotu ustrezajo tudi žametne prevleke in stoli v beli, črni ali krem barvi; elegantnemu stilu se bodo lepo podali tudi večji stoli za jedilnico ali stoli z naslonjali za roke (kot je stol za jedilnico VENUS).

Rustikalen stil boste dosegli z lesenimi stoli za jedilnico klasičnih oblik, lahko imajo tudi podloženo sedalo za več udobja (na primer stol za jedilnico VALERIE).

MODERNA OPREMA ZA KUHINJE IN JEDILNICE

Kaj pa sodoben ali minimalističen stil jedilnega kota?

Sodoben stil dosežemo s čistimi linijami in enostavnimi oblikami jedilnega kota - miza je lahko steklena ali lesena, stol za jedilnico pa naj nimajo preveč detajlov, dovolj bo lepa enobarvna prevleka (na primer stol za jedilnico DOLCEVITA).

Minimalističen stil vključuje jedilni kot, ki v ničemer preveč ne izstopa, učinkuje pa ravno s svojo enostavnostjo. Minimalizmu ustrezata tako pravokotna kot okrogla jedilna miza, jedilnemu kotu lahko dodamo klop brez naslonjala, stoli pa naj bodo umirjenih barv in oblik (na primer stol za jedilnico BASIL - W- M).

Stoli za jedilnico