Kuhinja z otokom ali mala kuhinja visoki sijaj? Ideje za kuhinje po naročilu!

Kuhinja z otokom, ki vas bo navduševala še dolga leta, se morda nahaja v katerem od salonov pohištva Maros. Zato vas vabimo, da nas obiščete in si ogledate našo ponudbo. V podjetju Maros d. o. o. vam ponujamo visokokakovostne kuhinje, ki se lahko pohvalijo z vrhunsko kvaliteto in prefinjenim dizajnom. Vse naše kuhinje, tako kuhinje z otokom kot tudi male kuhinje, so tehnološko dovršene, prostorne in praktične za uporabo. Uporabniku med delom v kuhinji ponujajo veliko delovnega prostora, udobja in varnosti. V naši ponudbi boste našli moderne kuhinje z otokom, ravnih in čistih linij, visoki sijaj ali mat, pa tudi klasične kuhinje. Če iščete prave ideje za kuhinje, potem si oglejte našo ponudbo. Ponujamo vam tudi vrhunske kuhinje po naročilu, ki se bodo popolnoma prilegale vašemu prostoru. Kvalitetna izdelava in dovršenost dizajna zagotavljata, da vas bo nova kuhinja navduševala še vrsto let, vi pa boste v njej uživali.

Moderne kuhinje visoki sijaj

Naša ponudba zajema tako moderne kuhinje z otokom kot tudi klasične kuhinje. Moderne kuhinje z otokom ali brez otoka, ki jih boste našli v prodajnem programu podjetja Maros d. o. o., so vrhunske kvalitete in dovršenega dizajna. To so kuhinje čistih linij in ravnih robov, dostopne pa so v različnih barvah in izvedbah. Odločite se lahko tudi za moderne kuhinje visoki sijaj ali mat. V ponudbi boste našli atraktivno in funkcionalno kuhinjo z otokom brez ročajev, ki še bolj poudari ravne linije kuhinje in jo naredi še bolj moderno. Če iščete ideje za kuhinje, vas vabimo, da si ogledate tudi naše kataloge kuhinj, ki jih boste našli na naši spletni strani.

kuhinje po naročilumale kuhinje

Izdelava kuhinj po naročilu

V podjetju Maros d. o. o. pa vam ponujamo tudi moderne in klasične kuhinje po naročilu. Izdelava pohištva oziroma kuhinje po meri so pri nas nekaj vsakdanjega. Za kakovostno kuhinjo po naročilu bodo poskrbeli proizvajalci z natančno izdelavo po meri, odlični mizarji in naši izkušeni monterji. V primeru, da iščete kakovostno kuhinjo po naročilu ali potrebujete malo kuhinjo po naročilo, vas vabimo, da nas obiščete v enem od naših salonov, kjer vam bodo naši strokovni sodelavci v sodelovanju z arhitekti predlagali ideje za vašo novo kuhinjo po naročilu.

Klasične kuhinje, ki niso nikoli iz mode

Kakovost naših klasičnih kuhinj je vrhunska, pohvalijo pa se lahko tudi z dovršenim dizajnom in dolgo življenjsko dobo. Klasične kuhinje, ki so lahko male ali velike, so tehnološko dovršene, zato za modernimi kuhinjami z otokom v ničemer ne zaostajajo. Uporabniku ponujajo prijetno toplino ter zagotavljajo veliko mero udobja med delom. Izgled klasičnih kuhinj je vedno v modi, zato se bodo klasične kuhinje odlično podale v vsak prostor. Dizajni naših kuhinj so različni. Izbirate lahko med visokim sijajem ali mat izvedbi, različnimi barvami itd. Če potrebujete kakšno idejo za kuhinje, vas vabimo, da si našo ponudbo ogledate na spletni strani, in sicer v naših katalogih, ali pa nas obiščete v enem od salonov kuhinj v Ljubljani, Celju ali Slovenski vasi pri Brežicah. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri vaše nove klasične ali moderne kuhinje z otokom.

Zakaj izbrati kuhinje Maros?

Naša ponudba kuhinj je zares bogata: kuhinja z otokom, male kuhinje, velike kuhinje, kuhinje po naročilu itd. - prepričani smo, da boste našli primerno kuhinjo za vaš dom. V naših salonih pohištva vas pričakuje ekipa izkušenih svetovalcev in arhitektov. Vsakemu kupcu se posvetimo strokovno in odgovorno. Pri izdelavi kuhinje po naročilu upoštevamo vaše zahteve, prisluhnemo vašim željam in upoštevamo vaše ideje za kuhinje. Na področju prodaje kuhinj imamo že 25 let izkušenj, zato smo prepričani, da vam bomo znali ustrezno svetovati. Pri izbiri pohištva in kuhinj vam lahko pomaga tudi naš arhitekt, ki vas obišče na domu popolnoma brezplačno. Več nahttp://www.maros.si/sl/