Velika izbira modernih belih kuhinj visokega sijaja v podjetju Kuhinje Erjavec

Vsak, ki opremlja kuhinjo, ve, da so dan danes bele kuhinje zelo moderne. Moderne pa niso le bele kuhinje, pač pa tudi druge svetle kuhinje visokega sijaja, ki prostor povečajo in ga razširijo. V podjetju Kuhinje Erjavec pa vam ne ponujamo zgolj možnosti naročila bele ali svetle kuhinje. Izbirate lahko tudi med kuhinjami drugih barv. Ponujamo vam tudi veliko izbiro materialov za izdelavo vaše sanjske kuhinje. Odločite se za naročilo kuhinje v visokem sijaju ali pa se odločite za izdelavo kuhinje iz lesa.

 

Bele kuhinje visokega sijaja so kakovostne ter odporne na mehanske in kemične vplive

Bele kuhinje visokega sijaja odlikujejo različne karakteristike. Fronte kuhinj visokega sijaja so odporne na udarce in parske, prav tako pa jih je lahko čistiti. Zaradi njihove gladke površine je dovolj, če jih le pobrišemo z vlažno krpo ali raztopino detergenta in umazanija izgine.

 

bele kuhinjebarve kuhinje

 

Ne ponujamo vam samo belih kuhinj – odločite se lahko tudi za nakup mat kuhinje in kuhinje po meri

V podjetju Kuhinje Erjavec pa vam ne ponujamo zgolj svetlih kuhinj, pač pa se lahko odločite tudi za nakup moderne kuhinje v drugi barvi. Ponujamo vam lesene kuhinje ali temne mat kuhinje. Tudi mat kuhinje so, tako kot bele kuhinje, kvalitetne in obstojne, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Ker pa se zavedamo, da v nekaterih prostorih enostavno ni mogoče umestiti v naprej izdelane kuhinje vam ponujamo tudi možnost naročila kuhinje po meri. Pred izdelavo bele ali druge kuhinje po meri vam bomo izrisali tudi načrt in ustvarili 3D model, da si boste kuhinjo lažje predstavljali. Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o pestri izbiri belih kuhinj, ki vam jih ponujamo. Odločite se lahko za moderno belo kuhinjo ali kuhinjo v drugi barvi in si privoščite kuhinjo, ki ste si jo zmeraj želeli. Ob obisku naše spletne strani ne spreglejte tudi modernih belih kuhinj v akciji in ugodnih cen drugih kuhinj, ki vam jih ponujamo. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Naslov
Koreninova ulica 13
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 256 04 26
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
bele kuhinje, barva kuhinje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA