Pošlji povpraševanje

Bele kuhinje so vedno moderne – še posebej visoki sijaj

Klasične in moderne kuhinje, ki jih lahko dobite pri nas, v mizarstvu Avbelj,  so narejene iz kvalitetnih materialov zaradi česar so zelo vzdržljive in imajo dolgo uporabno dobo. Zastopamo lastno blagovno znamko in smo družinsko podjetje, kateremu kakovost pomeni največ. To lahko potrdijo številne naše zadovoljne stranke, ki smo jim opremili ne le kuhinje, temveč tudi druge prostore njihovega doma. 

Ker je v današnjem času kuhinjski prostor namenjen obedovanju in predvsem druženju, v njem preživite veliko časa, zato je prav, da se v njem počutite prijetno in sproščeno. Na naši spletni strani, si lahko ogledate galerijo fotografij, modernih belih in drugih kuhinj, visokega sijaja in mat, majhnih in velikih..., ki so delo naših rok. Tako se boste prepričali o kvaliteti in estetiki pohištva ter mnogih funkcionalnih dodatkih, ki smo jih vključili v kuhinje izdelane po meri. Opremili smo veliko klasičnih kuhinjskih prostorov, niti nam ne povzročajo težavo mansarde s poševnimi stropi, saj jim je mogoče pohištvo po meri lepo in natančno prilagoditi.

Klasične ali moderne kuhinje izdelamo po meri

Pri izbiri moderne kuhinje vam bomo nudili pomoč in 3D izris

Če nas obiščete, vam bodo naši strokovnjaki pomagali izbrati ustrezno pohištvo, za vaš prostor ter vam svetovali o najboljših rešitvah, prav tako pa vam bodo izdelali brezplačni 3D izris kuhinje. Lahko pa nas pokličete za svetovanje in izmere na domu in dogovorili se bomo za ustrezen termin. Nudimo klasične in moderne kuhinjske elemente narejene po meri ter inovativne dodatke za kuhinjo.

Moderno kuhinjo vam izdelamo v vseh barvah, med najpogostejšimi barvami, ki jo kupci izberejo pa daleč prednjači bela kuhinja, visokega sijaja. Bele kuhinje dajo prostoru pridih elegance in so v malih prostorih več kot zaželene, saj jih optično poveča, naredi svetlejše in bolj odprte. Prav tako je belo pohištvo primerno tudi za prostore, ki nimajo dovolj naravne svetlobe. Čiščenje bele kuhinje je preprosto, saj so materiali veliko bolj kakovostni in niso tako občutljivi kot včasih, vendar pa je potrebno nameniti pozornost izbiri čistila, da bo to nežno in neagresivno.

Moderne bele kuhinje v visokem sijaju ali mat, so preprosto čudovite

Klasične in moderne bele, a tople kuhinjske površine so vsakodnevno izpostavljene raznim obremenitvam, zato zahtevajo primerno nego. Za ohranjanje vrednosti lakiranega kuhinjskega pohištva, je potrebno upoštevati določena navodila za nego. Vrata kuhinjskega pohištva, ki so oplemenitena ali folirana z umetnimi masami, čistite s kombinacijo tople vode in blagega, za to namenjenega čistila, pri tem pa uporabljajte bombažno krpo. Nikar ne se ne poslužujte žičnatih gobic, ker boste poškodovali glazuro. Vlago, ki ostane na površini pohištva je potrebno obrisati s suho krpo.

V primeru trdovratnih madežev, je potrebno uporabiti namensko čistilo. Uporaba sredstev za poliranje ter abrazivna čistila, ni priporočljiva. Prav tako odsvetujemo uporabo čistil, ki vsebujejo klorovodikove spojine, aceton, nitrorazredčila in določena topila. Vsako sredstvo za čiščenje, pred uporabo vedno preizkusite na notranji strani pohištva, ki ni vidna. Moderna kuhinja visoki sijaj, se čisti popolnoma enako kot oplemeniteno ali folirano kuhinjsko pohištvo. Ročaji na kuhinjskem pohištvu se negujejo enako kot površina vrat bele kuhinje.

Pri izdelavi moderne kuhinje, je 3D izris nepogrešljiv – poslužite se ga

Delovne plošče modernih kuhinj lahko izbirate v temnih ali svetlih barvah. Obraba, ki je rezultat vsakodnevne uporabe, se bolj vidi na enobarvnih delovnih ploščah temnejših barv, kot na večbarvnih svetlejših površinah. Delovna plošča iz enega kosa je 100% odporna na vlago in najde mesto skoraj v vsaki moderni kuhinji. Ko se delovna plošča, ki je sestavljena iz več delov vgrajuje v moderne kuhinjske elemente, se vsi spoji strokovno zatesnijo, kljub temu pa še vedno odsvetujemo postavljanje grelnikov vode, kavnih aparatov ali cvetličnih lončkov na spoj, zaradi možnosti odtekanja vode.

V primeru razlitja tekočine, jo morate takoj obrisati. Na površino delovne plošče v moderni kuhinji, oziroma spremembo barve površine plošče, lahko vpliva tudi vlaga oziroma para iz pomivalnega stroja, če ga odpirate takoj po končanem ciklusu. Zato priporočamo odpiranje stroja 30 minut po končanem ciklusu pranja. Če se odločite za moderno belo kuhinjo, visokega sijaja bo ta zagotovo izdelana iz najboljših materialov, kljub temu pa je na pohištvo treba paziti in ga negovati.

Moderna bela kuhinja

Dodatki za kuhinjo pričarajo glamurozen videz moderne kuhinje

Dodatki za klasično ali moderno kuhinjo, ki so nujni, so razni svetlobni elementi. Razsvetljavo je smiselno vključiti že v načrtovanje kuhinjskega prostora, kar ne povzroča težav, še posebej ko je kuhinja izdelana po meri. Moderne kuhinjske prostore lahko opremiter s tremi vrstami razsvetljave: opravilna, dekorativna in priročna.

Opravilna razsvetljava je razporejena tako, da moderna kuhinja postane učinkovit delovni prostor za vsakodnevna opravila kot je priprava obrokov. Svetila, ki so nameščena pod viseče omarice zagotavljajo delovno svetlobo, ki pravilno osvetljuje delovno ploščo. Dekorativna razsvetljava pa doda moderni kuhinji globino in poskrbi za pravo vzdušje. Nameščena je lahko v podnožje omaric, nad kuhinjske elemente, pod pult ali v vitrine. Ima največji učinek na videz klasične ali moderne kuhinje, še posebej če je ta visokega sijaja. V današnjem času se uporabljajo LED svetila, ki so zelo ekonomična in imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Priročna razsvetljava se uporablja v notranjosti kuhinjskih elementov, saj zelo olajša iskanje stvari. 

Naše moderne kuhinje so kakovostne, izdelamo pa jih hitro, natančno in po meri. Pokličite nas če želite, da naredimo izmere ter vam svetujemo o najboljših rešitvah, s pomočjo 3D izrisa in premnogih delovnih izkušenj.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE