Pošlji povpraševanje

Svetle kuhinje za vizualno povečanje vašega prostora

Svetle kuhinje čistih in enostavnih oblik so danes izredno moderne, vsi elementi in detajli pa zasnovani tako, da je kuhinja enostavna za uporabo in vzdrževanje. Oblikovna značilnost sodobnih kuhinj je v prevladujočih ravnih linijah, pomemben del pri oblikovanju pa je osvetlitev. Svetle kuhinje brez aparatov so pogosto razsvetljene z močnimi LED lučmi, pri čemer je poleg osvetlitve pomemben element igra svetlobe in sence. Za lažjo izbiro kuhinjske opreme in postavitve vam svetujemo, da si ogledate katalog kuhinje po meri.

Vedno moderne svetle kuhinje

Katalog kuhinje po meri za vsakogar

Moderna kuhinja postaja središče doma, kjer se odvija družabno življenje. Medtem ko se življenjski slog spreminja, se moderna kuhinja prilagaja novim potrebam uporabnika in ponuja različne možnosti kombiniranja elementov, materialov in tehnologij. Katalog kuhinje po meri združuje številne kombinacije barv in dizajnov različnih prostorov. Svetle kuhinje, klasične barve dnevne sobe, vzorčaste stene kopalnice, moderni dnevni regali in še in še. Kuhinje brez aparatov ali kuhinje z aparati dobite po izredno ugodni ceni.

Izdelava svetlih kuhinj iz kakovostnih materialov

Bele kuhinje so velika uspešnica, saj zaradi svoje barve dajejo prostoru poseben čar. Z vključenimi LED lučmi, pa je osvetlitev na zelo visoki ravni. Izdelava svetlih kuhinj podjetja Mizarstvo Avbelj d. o. o. poteka zelo pozorno, saj je vsak del pohištva iz naših rok narejen iz materialov, ki so zelo kakovostni in obstojni. Tako je vzdrževanje kuhinjskega pohištva enostavno, videz kuhinje pa bo še po vrsto letih enak kot prvi dan montaže. Ker nam je zelo pomembno, da so stranke z našim delom zadovoljne, jih ob začetku dela vedno povprašamo po njihovem mnenju. Šele ko izvemo, kaj so njihove želje, lahko lažje svetujemo in predlagamo, kako naj bi izgledala njihova nova kuhinja. Po vaših željah in naših smernicah se tako dogovorimo za skupen projekt, s katerim bosta zadovoljni obe strani.

Svetle kuhinje brez aparatov na voljo po ugodni ceni

Pri modernih kuhinjah prevladuje horizontalen raster, pohištveni elementi pa so pogosto brez predalov, podprti z električnimi sistemi odpiranj, ki delujejo na senzor. Uporabljajo se novi materiali in moderne barve, vgrajujejo tehnološko najbolj dovršeni mehanizmi in moderna okovja. Delovni pulti svetle kuhinje so odporni na vodo, udarce, vročino ter enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Kot material se pogosto uporabljajo kerrock, kamen, laminat, nerjaveče jeklo in beton. Katalog kuhinje po meri je poln iznajdljivih rešitev umestitve opreme v majhne prostore tako, da ostane prostorna, kot je denimo uporabna izvedba svetle kuhinje.

Temne in svetle kuhinje po meri strank

Svetle kuhinje z otoki za vse vrste domov

Kuhinje za vsakogar predstavlja poseben prostor v domu, saj v njem preživimo veliko časa. Tja nas po navadi privabi hrana, pridružijo pa se nam tudi naši bližnji ali naši gostje. Tako je kuhinja tudi pomemben del, kjer se družimo z ljudmi, ki jih imamo radi. Kuhinjski prostor naj bo tako oblikovan domače, saj se bomo tako v njem počutili tudi bolj sproščeno. 

Kuhinje so lahko iz najrazličnejših postavitev, ena od možnosti, za katere se odloča vedno več ljudi, pa je kuhinja z otokom. Zakaj so kuhinjski otoki postali tako popularni v slovenskih domovih? Kuhinjski otok predstavlja element, ki doda popolnoma novo raven vaši novi kuhinji. Je središče kuhinje, ki se lahko uporablja kot dodaten prostor za pripravljanje hrane, za odlaganje nakupljenih stvari ali za shranjevanje zaloge hrane oziroma kuhinjskih pripomočkov. Zaradi številnih možnosti oblikovanja se lahko doda tudi posebne predale in police, ki bo naredil kuhinjo še bolj funkcionalno. Odlično pa se odreže tudi, ko pridejo obiski in je čas za postrežbo gostov. Na kuhinjski otok lahko brez skrbi odložite različne prigrizke in pijačo, vmes pa preprosto uživate ob druženju.

Kuhinje brez aparatov s hitro dostavo in montažo

Kuhinje brez aparatov izberete v naši poslovalnici s pomočjo naših strokovnjakov, mi pa vam jo dostavimo na dom in montiramo. Preglejte katalog kuhinj, lahko se v našem salonu odločite tudi za nakup bele tehnike priznanih proizvajalcev in vaša kuhinja bo izpolnjena v celoti. Najpomembnejše vodilo našega podjetja je, izdelava kakovostnega in oblikovno dovršenega pohištva kuhinj, na katerega boste ponosni še dolga leta. Ker smo vedno v koraku z modnimi smernicami, si oglejte naš katalog kuhinje po meri in si izberite svojo kuhinjo še danes.

Projektiranje kuhinje brez aparatov

V ponudbi pa niso le svetle kuhinje

Si želite morda raje temno kuhinjo? Brez skrbi, tudi to uspešno izdelamo in zmontiramo. Uspešno zaključeni projekti naše ekipe, govorijo o raznolikosti našega dela. Za vsak projekt namreč upoštevamo želje naših strank in prostor, ki je na voljo. Skupaj se potem odločimo za rešitev, ki je plod naših dolgoletnih izkušenj in širokega znanja na tem področju.

Podjetje Mizarstvo Avbelj d. o. o. namreč deluje že dolga leta in je tako pomembno prispevalo k izgledu marsikaterega slovenskega doma. Ne ukvarjamo se samo s kuhinjskim pohištvom, temveč smo aktivni tudi na področju izdelovanja ostalega pohištva za dom. Na tak način vam lahko zagotovimo, da si izberete novo pohištvo le na enem mestu.

Če vas zanima več informacij o svetlih ali temnih, klasičnih ali modernih kuhinjah preverite našo ponudbo na spletni strani. Lahko nas tudi kontaktirate, naši prijazni strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali.