Keramika imitacija lesa in ploščice za balkon Kersan

Keramika imitacija lesa je namenjena oblaganju tal in sten v notranjih prostorih vašega stanovanja. Pri podjetju Kersan v Trzinu smo že od ustanovitve leta 1990 usmerjeni v prodajo visoko kvalitetnih ploščic, med katerimi so ploščice za balkon, ploščice v imitaciji lesa, kovine in parketa in keramika imitacija lesa. Poleg tega vam nudimo tudi kopalniško pohištvo po meri, sanitarni material, sanitarno keramiko in keramične ploščice za kuhinjo ali druge prostore.

Ploščice v imitaciji lesa italijanskih in španskih proizvajalcev

Nudimo vam odlično keramiko za oblaganje notranjih in zunanjih površin in mozaike različnih italianskih in španskih proizvajalcev ter vas oskrbimo tako pri individualni gradnji kot pri večjih gradnjah objektov. Keramika imitacija lesa in ploščice za balkon v imitaciji lesa bodo odlično popestrile vaše stanovanje in vanj vnesle svežino in domačnost lesa. Le kdo si ne želi prijetnega vzdušja v svojem domu in zakaj si ga ne bi privoščili. V salonu keramike Kersan vam ploščice za balkon nudimo ugodno in vam nudimo raznovrstno ponudbo, ki si jo lahko ogledate v našem prodajnem salonu in se prepričate sami. Ploščice v imitaciji lesa proizvajalcev Monocibec, Naxos, Century, Marazzi, Varsace, Super Gres in drugih so priznane ploščice, ki jih zares morate imeti.

Keramika - imitacija lesaKeramika v imitaciji lesa za vse prostore

Zakaj je keramika imitacija lesa odlična izbira?

Keramika imitacija lesa je sestavni del vašega doma, ki prevladuje v kopalniškem prostoru in je prav tako iskana v kuhinji. Na razpolago imamo keramične ploščice za kuhinjo različnih oblik, barv in dimenzij. V zanjem času so pravi trend kopalniške ploščice mozaik, ki služijo tudi kot estetska dekoracija vaših prostorov. V našem salonu vam keramiko imitacije lesa, ploščice za balkon v imitaciji lesa in drugo ponudbo keramike tudi vrišemo v Visoft 3D program ter vam tako pomagamo pri izbiri. Prav tako v program vrišemo prostor in kopalniško pohištvo po meri ter vam z našim strokovnim osebjem svetujemo in pomagamo pri najtežjih odločitvah.

Kersan | Keramika imitacija lesa za čarobnost doma - povezave do naše spletne strani: