Gotovi parket različnih debelin (dvoslojni, troslojni): ugodna akcijska cena


Gotovi parketje masiven parket, ki je med uporabniki izredno priljubljen, saj gre za zelo kakovosten parket izdelan iz najbolj kakovostnega lesa. Gotovi parket ima poseben postopek izdelave, kjer se na les nanese kar šest slojev laka. Gotovi parket pa je še dodatno premazan z aluminijevim oksidom. Gre torej za zelo trpežen parket, ki dodatno odporen proti abraziji. Freischeis je največji slovenski trgovec lesa in lesnih materialov in to ne brez razloga. Visokih zahtev glede kakovostni nimamo le za naše izdelke, med katerimi boste našli tudigotoveparkete, dvoslojne in troslojne, temveč tudi za vse naše prodajne storitve in usluge. Rečemo lahko, da je les naš svet. Zato so tudi gotovi parketi iz našega prodajnega programa najboljši. Če se odločite za nakup gotovega parketa pri nas, od nas ne boste prejeli samo naročenega gotovega parketa, ampak veliko več. Ponujamo vam izredno hitro dostavo blaga, razrez in robljenje, polaganje zunanjih in notranjih talnih oblog, montažo notranjih vrat, podporo in marketing orodja itd. Cena gotovega parketa, ki je na voljo v različnih debelinah, dolžinah in širinah, je pri nas zelo ugodna. Za vas pa imamo vedno pripravljene tudi atraktivne akcije, ki so odlična priložnost za še bolj ugoden nakup.

Debelina gotovega parketaGotovi parket akcija


Gotovi parket: akcija, ki je ne smete zamuditi


Naša ponudbagotovih parketovje zelo bogata in raznolika. Prepričani smo, da bodo tudi najbolj zahtevni okusi našli nekaj zase. Če se odločate za zamenjavo talnih oblog, ne spreglejte naše ponudbe troslojnih in dvoslojnih gotovih parketov, ki so primerni tudi za talno gretje. Ravno dvoslojni in troslojni gotovi parketi stabilnih ali srednje stabilnih vrst lesa so najbolj primerni za talno gretje, predvsem zaradi svoje konstrukcije. Dvoslojni ali troslojni parket se manj odziva na nihanje vlažnosti zraka in temperature. Vabimo vas, da nas obiščete v našem prodajnem salonu in si ogledate našo ponudbo gotovih parketov, ki vas bodo navdušili s svojo estetsko dovršenostjo, pa tudi s ceno. Predstavili pa vam bomo tudi aktualne akcije, ki vam zagotavljajo še bolj ugodno ceno gotovega parketa.


Troslojni gotovi parket Eurowood


Asortima gotovega parketa proizvajalca Frischeis obsega celotno barvno paleto, ki jo lahko ponudi narava: od svetlega lesa, kot je bukev, pa vse do temnega lesa oreha. Troslojni gotovi parket jetalna obloga, ki je sestavljena iz treh plasti lesa. Zgornja plast je iz masivnega lesa (debelina približno 3,5 mm), srednja iz prečno lepljenega smrekovega lesa in spodnja iz smrekovega furnirja. V naši ponudbi lahko najdetetroslojni gotovi parketv različnih debelinah (med 11 in 15 mm), dolžinah (1800 do 2200 mm) in širinah (130 do 200 mm). Spoji tega gotovega parketa pa so navadno ojačani iz trdega lesa (hrast) ali iz mediapana.


Polaganje troslojnega gotovega parketa

Kupujete nove talne obloge? Izberitegotovi parket.Akcijaje odlična priložnost za ugoden nakup. Gotovi parket je enostaven za polaganje: plavajoče polaganje s suhomontažnim klik sistemomspajanjaparketnih ploščoziroma desk. Takšno polaganje bistveno skrajša čas montaže, zagotavlja pa tudi hitro in čisto montažno, parket pa je pohoden takoj po polaganju. V tem primeru se uporablja podložena pena ali pluta, ki zagotavlja toplotno in zvočno izolacijo. Odločite pa se lahko tudi za klasično polaganje gotovega parketa z lepljenjem po celotni površini na podlago. Za lepljenje gotovega parketa vam priporočamo poliuretanski predpremaz, ki zagotavlja boljši oprijem lepila na podlago, deluje pa tudi kot premaz proti vlagi. Za lepljenje gotovega parketa pa uporabite dvokomponentno lepilo.


Cena kakovostnega gotovega parketa vas bo navdušila


Vsak, ki se odloča za nove talne obloge ve, da sodi gotovi parket med cenovno dražje investicije. Če se odločite zanakup gotovega parketapri nas, vam zagotavljamo konkurenčno ceno in vrhunsko kvaliteto. Večina naših gotovih parketov ima za končno površino lak (7 nanosov), odporen je na UV svetlobo in na preparate za čiščenje. Lak pa zagotavlja visoko odpornost proti mehanskim poškodbam. Obiščite nas in si oglejte našo akcijo. Cena vaše investicije se lahko tako še bolj zniža, če se odločite za nakup v akciji.

VEČ O CENI NOTRANJIH TALNIH OBLOG

NOTRANJE TALNE OBLOGE