Vrtni bazeni različnih velikosti in oblik

Vrtni bazeni oziroma družinski bazeni so prava izbira za vse tiste, ki znajo zajemati življenje z veliko žlico, in to vedno in povsod! Zakaj bi vse leto čakali na tisti teden ali dva dopusta ob morju, če si lahko počitnice pričarate kar doma?

Vrtni in ovalni bazeniDružinski bazeni za otroke in odrasle

Investicija v družinski bazen na domačem vrtu ali dvorišču je investicija v dolge ure vodne zabave, ki bo gotovo razveselila vaše otroke. Obilica prostora in miru nudi tudi vsem neplavalcem izvrstno priložnost za učenje prvih uspešnih zamahov. Po drugi strani pa pomeni lasten družinski bazen tudi več možnosti za vašo rekreacijo. Naj vas spomnimo, da je prav plavanje eden od najbolj blagodejnih športov, saj ni obremenjujoče za sklepe, hkrati pa poskrbi za enakomerno pridobivanje mišične mase. Z vabilom na druženje ob in v vašem novem družinskem bazenu lahko razveselite tudi prijatelje ali sorodnike in skupaj z njimi preživete nepozaben dan. V času neuporabe vam priporočamo prekrivanje vrtnega bazena, saj s tem preprečite morebitne nezgode.

Pravokotni, okrogli, ovalni ... bazeni

Izbirate lahko med bazeni različnih dimenzij in oblik. Mere bazena so odvisne predvsem od prostora, ki vam je na razpolago, sama oblika pa od vaših preferenc, deloma pa tudi od načina izdelave bazena in od materiala, ki je bil pri tem uporabljen. V zadnjem obdobju je vse več zanimanja za ovalne bazene, ki so primerni tako za rekreacijo kot za igro oziroma sproščeno uživanje v vodi prijetne temperature. Ovalni bazeni so obenem zanimivi tudi z estetskega vidika in predstavljajo dobrodošlo popestritev okolice vsakega doma. Možna je tudi odločitev za bazen nepravilnih oblik. V podjetju EMA bazeni se pred dogovorom za vgradnjo vrtnega bazena vedno temeljito pogovorimo z našimi strankami in se tako seznanimo z njihovimi željami in razpoložljivim prostorom za bazen ter jim obenem ponudimo strokovne nasvete oziroma predloge o možnih rešitvah. To zagotavlja obojestransko zadovoljstvo po opravljenem delu.


Hitro in ugodno do lastnega vrtnega bazena

Ena od najhitrejših in hkrati finančno ugodnih možnosti je zagotovo montažni vrtni bazen, ki ga boste našli tudi v naši ponudbi. Pomembna prednost montažnega vrtnega bazena je, zanj ne boste potrebovali posebnega gradbenega dovoljenja. Če se odločite za okroglo obliko, je bazen lahko samostoječ, medtem ko je pri ovalnih montažnih bazenih načeloma potrebna vgradnja. Vendar naj vas v primeru, da vam je ta oblika ljubša, to ne odvrne od izbire ovalnega montažnega bazena, saj je lahko vgradnja zgolj delna. Obenem pa vam zagotavljamo, da bomo v primeru, če se odločite za naše podjetje, delo opravili hitro, kakovostno in karseda nemoteče.

EMA BAZENI d.o.o. | Vrtni bazeni - zabava za vse generacije