Bazen naj bo kvaliteten in primerno oblikovan za vaš dom

Imeti bazen v lastni hiši ali na vrtu je sanjska želja številnih otrok in odraslih, ki si želijo sprostitve, prostora za igro in rekreacijo v lastnem domu. In ta želja se v zadnjem času vse bolj enostavno uresničuje, saj so bazeni postali vse bolj dostopni. V podjetju Ema bazeni smo strokovnjaki z izkušnjami pri gradnji vseh vrst bazenov za lastno ali skupno uporabo, ki vam glede najboljše možnosti tudi svetujemo. Zavedati se moramo, da je tudi na tem področju prišlo do velikega razpona v kvaliteti in da je treba za soliden in trajen bazen odšteti primeren znesek. Z našimi ponudbami boste dobili optimalno razmerje in kakovostjo in ceno bazena. Tako kot karkoli drugega so bazeni najrazličnejših vrst in modelov ter se uporabljajo za različne namene. Proračun, velikost parcele, lokalni predpisi in razpoložljivost materialov pa bodo poleg lastnih želj vplivali na to, za kakšno vrsto bazena se boste na koncu odločili. Vabimo vas, da nas obiščete in skupaj ocenimo, kateri tip bazena je najbolj primeren za vas in vašo družino.

Bazeni

Smo specialisti za gradnjo bazena doma

Tudi gradnja bazena doma ni več tako zahtevna, kot je bila nekoč. Z naprednimi tehnikami in izkušnjami lahko bazen primernega tipa postavimo zelo hitro in brez nepotrebnih zamud. Glede na vaše želje vam bomo ob pregledu situacije svetovali enega od naših bazenov, ki jih delimo glede na material in način vgradnje. Tako lahko zagotovimo kakovostne karbonsko-keramične (Compass) in poliestrske bazene, pa tudi zidane bazene s folijo in betonske bazene s keramiko. Namestimo jih lahko znotraj ali zunaj, ob upoštevanju arhitekturnih in naravnih dejavnikov vaše parcele. Notranji bazen je v notranjosti, pod streho in izoliran z vsaj tremi stenami. Notranji bazeni so ponavadi enostavni, geometrijske oblike in zgrajeni za plavanje ali trening skozi celo leto, zlasti v hladnih podnebjih. Stroški notranjih ogrevalnih bazenov so nižji od zunanjih bazenov, ker je notranja soba izolirana in je manj verjetno, da bo toplota ušla iz prostora. Seveda se lahko odločite tudi za zunanji bazen, ki jih dobavljamo tudi v pokriti izvedbi.

Izvedite več

Pri nas so na voljo raznoliki bazeni in oprema zanje

Bazeni in oprema iz podjetja Ema so primerni za vse vodne navdušence. Izbirate lahko med bolj trajnimi modeli in takšnimi, ki so bolj kratkoročna investicija. Za nekatere, denimo za zelo kakovostne karbonsko-keramične bazene, betonske plošče ni potrebno namestiti, kar pa ne velja za druge izvedbe. Sicer sta beton in mavec najpogostejša gradbena materiala v bazenu in sta bila prva, ki sta se uporabljala, ko so postali priljubljeni. Beton je namreč trpežen in zadrži vodo ter zagotavlja stabilnost, kar še povečuje njegovo življenjsko dobo. Najprej se odločite za izkop na želenem mestu, nato se stranice in dno podložijo, pri čemer je mogoče oblikovati skoraj vse možne oblike, skupaj z dodajanjem stopnic, ograj in ostalega. Najbolj enostaven in hitro nameščen je prav karbonsko-keramični bazen, ki zahteva najmanj vzdrževanja. Nekoliko bolj zahtevni za čiščenje so zidani bazeni s PVC folijo ali keramičnimi ploščicami.

Gradnja bazena doma

Pomagamo vam urediti ogrevanje bazenske vode in vse za izdelavo bazenov

Če uporabite primerne tehnike in metode gradnje, tudi ogrevanje bazenske vode ni astronomski strošek. Glede na vaše potrebe in želje vam bomo priporočili tisto metodo izdelave bazenov, ki je za vaš finančni vložek najbolj optimalna. Na površine bazena iz betona ali mavca se lahko dodajo različni materiali, vključno s ploščicami, kamnom in umetnimi teksturami. Alternativne obdelave s teksturami postajajo vse bolj priljubljene, saj lahko dodajate učinke, ki spominjajo na pesek, steklo ali dragulje, saj pričarajo tovrstne odseve na vodi. Na naši spletni strani najdete več informacij o različnih vrstah bazenov ter načinih vgradnje. Vabimo pa vas, da se nam za ponudbo oglasite osebno!

Preberite več