Gradnja bazena - postopek pridobitve dovoljenja za gradnjo bazena


Gradnja bazena je vsekakor nekaj, o čemer je vredno razmisliti. Bazen je lahko čudovit kraj za preživljanje časa z družino in prijatelji. Si predstavljate, kakšno zabavo bi lahko priredili v prijetnem poletnem večeru? Seveda pa je potrebno pred samo vgradnjo bazena razmisliti o nekaterih stvareh in upoštevati določene dejavnike. Pred nakupom bazena moramo razmisliti o tem, kakšne so naše želje in pričakovanja, saj nam bo prav to olajšalo izbiro ustreznega bazena. Veliko je tudi govora o dovoljenju za gradnjo bazena. Ali ga je zares potrebno pridobiti? Odgovor vam bomo razkrili v nadaljevanju.

V naši ponudbi najdete tudi bazenske sesalce:https://www.vsi.si/ema-bazeni/bazenski-sesalci

Gradnja bazena Strle


Gradnja bazena-dovoljenje


Dovoljenja za gradnjo bazena ni težko pridobiti. Uredba o vrstah objektov glede na zahtevnost uvršča bazen med nezahtevne objekte, pri katerih pa je potrebno upoštevati določene pogoje. Za gradnjo bazena je potrebno pridobiti gradbeno dovoljenje, vendar pa gre za skrajšan postopek, v katerem je potrebno zahtevi za izdajo dovoljenja priložiti prikaz lege objekta na zemljišču, značilne profile, soglasja pristojnih soglasodajalcev in dokazilo o pravici gradnje. Več o tem si lahko preberete tudi na forumu o gradnji bazena. Na vprašanja vam bomo odgovorili tudi v podjetju EMA bazeni, v katerem bomo z veseljem poskrbeli za gradnjo bazena pri vas doma! Vaša naloga je le, da nam zaupate vaše želje in pridobite dovoljenje za gradnjo bazena.

MASAŽNI BAZENI


Gradnja bazena na vašem domu


Ste se odločili za nakup bazena? Zaupajte nam vse vaše želje, mi pa bomo poskrbeli, da boste dobili prav takšen bazen, kot ste si ga želeli. Brezskrbno nam lahko prepustite gradnjo bazena, saj smo prepričani, da boste z rezultatom več kot zadovoljni. Gradnja bazena doma lahko uresniči vaše večletne sanje in jih spremeni v prečudovito resničnost, zato z odločitvijo nikakor ne odlašajte. Odločite se za nakup, gradnjo bazena pa prepustite podjetju EMA bazeni!

Vgradnja bazena