Notranji bazen - EMA Bazeni Ljubljana nudi celovito rešitev na enem mestu


Notranji bazen podjetja EMA Ljubljana vam bo nudil kopanje in užitek skozi celo leto. Pogosto je notranji bazen vgrajen v velik kletni prostor, kjer se nahaja filtracijski in dezinfekcijski sklop. Okolica v celoti pohodna, tako da so vse instalacije vedno dostopne. Velikokrat je bazen del wellness prostora skupaj z masažnim bazenom (whirlpoolom), savnami in sistemi za razgibavanje, kar zelo prav pride tudi pozimi, ko je manj možnosti za razgibavanje na prostem. Še posebno uporabna je izvedba notranjega bazena, pri katerem lahko v toplih dneh odpremo eno ali dve steni prostora in tako notranji bazen povežemo z vrtom.

notranji bazeni ema bazen
Običajno gre za zidani ali betonirani, manj pogosto pa poliestrski ali montažni notranji bazen. EMA Ljubljana vam poleg osnovne bazenske opreme, ki zajema osnovne gradbene elemente, nudi tudi dodatno opremo za bazen, ki je namenjena večji funkcionalnosti in lažjemu vzdrževanju bazena.

VEČ O BAZENIH EMA - LJUBLJANA

Notranji bazen - EMA Ljubljana nudi tudi nepogrešljiv razvlaževalni klimatski sistem

notranji bazeni in bazenska opremaNotranji bazeni so opremljeni z napravami za stalno ogrevanje vode in zraka ter za razliko od zunanjih bazenov tudi z napravami za zmanjševanje vlažnosti zraka v bazenskem prostoru - razvlaževalnimi sistemi. Visoka temperatura v prostoru je zdravju škodljiva in negativno vpliva na naše počutje. Zato moramo poskrbeti, da bodo stene in strop prostora, kjer je nameščen notranji bazen, dobro toplotno izolirani. Najbolje je, da se o načinu prezračevanja bazenskega prostora odločimo že ob samem načrtovanju bazena.
Za ohlajanje bazenskega prostora v vročih poletnih mesecih poskrbimo z namestitvijo klimatske naprave. Klimatska naprava deluje tako, da odvaja toploto, kar pomeni, da se prostor znotraj ohlaja in obenem razvlažuje.


Ali bi radi imeli notranji bazen v hiši? Potem je EMA Ljubljana pravi naslov za vas. Kot strokovnjak za privatne bazene, bazensko tehniko, strehe in vse aktivnosti, povezane z bazenom, vam bomo pomagali pri svetovanju, načrtovanju in vgradnji bazena. Lasten bazen je danes veliko bolj dostopen kot nekdaj. Zakaj si ga ne bi privoščili tudi vi? Obiščite nas.