Keramični in poliesterski bazeni različnih vrst in velikosti.

Bazen je nekaj najboljšega za tiste, ki ljubijo vodo in plavanje. Ni lepšega kot preživeti sončno popoldne ob bazenu z družino, prijatelji in znanci, saj ta postane prava mala zasebna obal, vrt in terasa pa se spremenita v plažo. Bazenov je kar nekaj vrst, ti pa se razlikujejo po določenih specifikah, prav tako kot se razlikujejo stranke po svojih željah. Za nekatere so bolj zanimivi keramični bazeni ali bazeni iz poliestra, drugi pa bi dali vse za klasično, zidano izvedbo. Ob obisku naše bazenske trgovine se lahko pozanimate o vsem kar vas zanima o bazenih, vse v povezavi z bazensko tehniko in ostalo opremo za bazene, saj lahko v naši ponudbi najdete vse kar boste za delovanje, nego in vzdrževanje svojega bazena potrebovali. Na voljo so vam bazenske strehe, rolete, termalna, zimska ali hidravlična pokrivala, svoje morje lahko oplemenitite z različnimi vodnimi atrakcijami, fontanami, romantično razsvetljavo ali solarnimi tuši, prav tako pa vam lahko priskrbimo vse kar je potrebno za ogrevanje bazena, ne glede na to ali je to poliestrski ali keramični bazen. Prav tako, boste ne glede na njegovo izvedbo, potrebovali hidravlično opremo kot sta prelivni rob ali skimer, ki sta nujna za površinsko zajemanje vode, posebni filter za odstranjevanje trdih delcev (lasje, delčki kože…), šobe in cevni razvod ter obvezni talni izpust, brez katerega bazena ni mogoče izprazniti. Seveda, se oprema loči glede na to kakšen model bazena izberete, vendar mora biti pri vsakem tipu za osnovne funkcije dobro poskrbljeno.

Odlični bazeni za vse družinske člane

Bazeni so super stvar, ampak kako se odločiti kateri je pravi?

Ko se odločate za svoj lastni bazen, je dobro, da upoštevate več različnih dejavnikov ter si odgovorite na najpomembnejša vprašanja, katerih odgovori vas bodo vodili do prave odločitve: Kakšno je podnebje na lokaciji kjer ga boste postavili? Kateri bi bil najprimernejši način gradnje? Kateri tip bi bilo najbolje uporabiti: poliestrski bazen, keramični bazen ali morda zidani bazen s folijo? Kakšna je okolica, v katero bo umeščen? Kakšno udobje si želite? Kako boste zagotovili varnost otrok in hišnih ljubljenčkov? Koliko časa ste pripravljeni nameniti za njegovo skrb in vzdrževanje - si želite biti čim manj obremenjeni? In morda najpomembnejše – kako visoka naj bo investicija in kakšni so stroški obratovanja? Če ste odgovorili na vsa zgornja vprašanja, verjetno že imate pravo rešitev. Če pa ste v dvomih ali vseh odgovorov ne poznate, vam priporočamo, da se oglasite in se posvetujete z nami. Z bazeni in njihovo opremo, se ukvarjamo že dolga leta, zato si upamo trditi, da poznamo odgovore skorajda na vsa vprašanja, ki se tičejo prave izbire in postavitve bazenov, dodatne opreme in njene prilagoditve velikosti in modelu bazena, prav tako poznamo vse prednosti in slabosti, ki se pojavijo pri izbiri lokacije za določen tip bazena… Zavedamo se, da je za mnoge postavitev bazena, tako keramičnega kot poliestrskega, še posebej pa zidanega, velik finančni zalogaj in je pred dokončno odločitvijo potreben res tehten razmislek. Do napačne izbire nikakor ne sme priti. Našim strankam, s pomočjo dolgoletnih izkušenj in strokovnega znanja, radi svetujemo in se z veseljem oglasimo na mestu kjer bo bazen postavljen. Na ta način pridemo do prave predstave in točnih podatkov ter zagotovo tudi do prave rešitve.

Postavite svoj bazen doma

Keramični bazeni primerni za tiste, ki ljubijo eleganco

Če vas zanima enostavna vgradnja, potem je za vas zagotovo pravi karbonsko-keramični bazen, ki ima zaradi vrhunske kombinacije materialov in posledično neuničljive ter nepropustne školjke, doživljenjsko garancijo. Priporočamo vam Compass Pools karbonsko-keramične bazene, s čvrstim keramičnim jedrom in ojačitvami školjke z močnimi, neuničljivimi karbonskimi vlakni. Da je karbon res močan, pojasni podatek, da ga uporabljajo v letalski, avtomobilski in ladijski industriji, kar ni mačji kašelj. Keramičnega bazena zagotovo ne bo napadla osmoza, za kar jamčimo z dvajsetletno garancijo, prav tako jamčimo na obstojnost barve. Ob vgradnji ne boste potrebovali betonske plošče za podlago, izbirate pa lahko med različnimi barvami, oblikami in velikostmi. Z izbiro karbonsko-keramičnega bazena, zagotovo ne boste zgrešili.

Bazeni iz poliestra so primerni za nakup iz kataloga

Ste v katalogu videli bazen, ki vam je strašno všeč in bi si želeli prav takšnega? Če je to bazen iz poliestra, imate srečo. Prav takšnega vam lahko pripeljejo. Pripeljali ga bodo s tovornjakom, saj so poliestrski bazeni izdelani industrijsko, v natančno takšni obliki, kot so potem vgrajeni, mogoče pa jih je namestiti v enem samem dnevu. Izbirate lahko med ovalnimi, kvadratnimi in nepravilnimi oblikami, na voljo pa so v sedmih različnih barvnih izvedbah. Poliestrski bazen je estetska in cenovno izjemno ugodna izbira, nad katero boste navdušeni.

PREBERITE KAKO BOSTE POSKRBELI ZA KAKOVOST VODE