BazeniKeramični in poliesterski bazeni različnih vrst in velikosti. Kateri je pravi za vas?

Bazeni so nekaj najboljšega za tiste, ki ljubijo vodo in plavanje. Ni lepšega kot preživeti sončno popoldne ob bazenu ob druženju z družino, prijatelji in znanci. Bazeni postanejo privatne obale družin in njihovi robovi se spremenijo v plaže po vrtovih in terasah. Poznamo jih več vrst. Morda so najbolj zanimivi keramični bazeni in bazeni iz poliestra. Ob obisku bazenske trgovine Ema se lahko pozanimate o vsem v povezavi z bazensko tehnologijo. Pri nas lahko kupite raznovrstno dodatno opremo za bazene.

Bazeni so super stvar. Kako se odločim za pravega?

Ko se odločate za svoj lastni bazen, je dobro, da upoštevate več različnih dejavnikov. Kakšno je podnebje na lokaciji gradnje? In kateri bi bil najprimernejši način gradnje? Kateri material bi bilo najbolje uporabiti: bazen iz poliestra, keramični bazen ali morda zidani s folijo? Kakšna je okolica, v katero bo umeščen? Kakšno udobje si želimo? Kako bomo zagotovili varnost otrok in živali? Koliko bomo zanj skrbeli: si želimo več ali manj skrbi? In morda najpomembnejše: kolikšna je investicija in kakšni so stroški obratovanja? Če ste odgovorili na vsa vprašanja ali pa če niste - v vsakem primeru vam priporočamo, da se oglasite in se posvetujete z nami.

Keramični bazeniKeramični bazeni primerni za tiste, ki ljubijo eleganco

Priporočamo vam Compass Pools karbonsko-keramične bazene. Keramično jedro bazen ojača, karbonska vlakna pa dodatno ojačijo izpostavljene dele in tudi celoto. Zato ob vgradnji ni potrebna betonska plošča. Njegov izgled je vrhunski, ima pa tudi daljšo življenjsko dobo.

Bazeni iz poliestra primerni za nakup iz kataloga

Ste v katalogu videli bazen, ki vam je strašno všeč in bi si želeli prav takšnega? Če je to bazen iz poliestra, imate srečo. Prav takšnega vam lahko pripeljejo. Pripeljali ga bodo s tovornjakom, saj so poliestrski bazeni izdelani industrijsko v natančno takšni obliki, kot so potem vgrajeni. Njihova cena je ugodna, vgradnja pa zelo hitra.

Preberite več o bazenskih filtrih in bazenski tehniki.

Imate težavo z kalno vodo v bazenu? Preberite si več o rešitvah na naši spletni strani!

Ema-bazeni.si | Ugodna prodaja bazenov - povezave do naše spletne strani: