Bazeni - rekonstrukcija in dodatna oprema za bazen

V podjetja Ema, d.o.o., so vam na voljo različni bazeni. Rekonstrukcija starejših oziroma dotrajanih bazenov je del naše stalne ponudbe, s katero prenovimo stare bazene in jim vdihnemo novo življenje. Izbirate lahko med številnimi bazeni (oprema je lahko kakršna koli želite). Odločite se lahko za naslednje vrste bazenov:

  • karbonsko-keramični
  • poliestrski
  • zidani s folijo
  • betonski s keramiko

Na voljo so vam na primer družinski bazeni, Swim bazeni, montažni bazeni; cenik je odvisen od tega, za kakšen bazen se odločite in kakšna je dodatna oprema za bazen. Imate manjši bazen pa so vam bolj všeč nekoliko večji bazeni? Rekonstrukcija lahko poskrbi tudi za to.

Rekonstrukcija bazenaStarejši in dotrajani bazeni - rekonstrukcija

Včasih so bili kakršni koli domači družinski bazeni prava redkost, danes pa si ga lahko privoščite za zelo zmerno ceno, če le imate dovolj prostora za tisto, kar si želite. Bazeni, oprema za vzdrževanje vode v bazenu in vse, kar je potrebno za dobro počutje ob bazenu, vam je na voljo v podjetju Ema, d.o.o., kjer so nam izziv tudi dotrajani bazeni in rešitev problematike umazane vode v bazenu. Rekonstrukcijabazena poteka pod strokovnim vodstvom in na podlagi projekta, ki ga izdelamo v skladu z vašimi željami. Dodatna oprema za bazen je lahko minimalistična oziroma kakšnih posebnih dodatkov sploh ni. Lahko pa si izberete marsikaj iz naše ponudbe.

PREVERITE VRHUNSKO OPREMO ZA BAZENE

Zidani ali montažni bazeni - oprema je lahko povsem enaka

Dodatna oprema za bazen in vzdrževanje vode v bazenu je primerna za vse vrste bazenov, naj bodo to zidani, betonski ali pa montažni bazeni (cenik je odvisen od materiala in velikosti). To pomeni, da so lahko popolnoma opremljeni z lučkami, vodnim tokom itd. tudi montažni bazeni, oprema ni zanje nič drugačna. Če vas skrbi, kako je s starejšimi bazeni - rekonstrukcija lahko reši vse zagate. Bistveno je, da je bazen opremljen z osnovno opremo, ki preprečuje nastanek umazane vode v bazenu. Sestavljajo jo:

  • mehanska filtrirna naprava za grobe delce
  • distribucijski sistem za vračanje filtrirane vode v bazen
  • površinsko zajemanje vode
  • talni izpust za praznjenje

Temu je lahko dodana različna dodatna oprema za bazen, na primer osvetlitev, talni gejzirji, stenska masaža, protitok, slapovi, kaskade, fontane, pa tudi dodatna oprema za vzdrževanje vode v bazenu, kot je npr. sesalci za čiščenje bazna itd.

Ema, d.o.o. | Starejši bazeni - rekonstrukcija in oprema - povezave do naše spletne strani: