Vgradni bazen s filtrom in solarnim pokrivalom za vodne užitke


Vgradni bazen je tiha želja skoraj vsakega lastnika nekega domovanja, kjer je dovolj okolice. Morda oklevate, ker si ne želite obsežnih gradbenih del na vrtu in visokih stroškov, ki so s tem povezani? Kaj pa, če obstaja takšen, ki je čudovitega videza, vendar je cenovno ugodnejši, njegova montaža pa je hitra in nezahtevna? Takšna rešitev je montažni bazen, postavljen v zemljo, za njegovo vgradnjo pa ni treba storiti nič drugega kot izvesti izkop zemlje ustrezne oblike in globine.

S filtrom za bazen in solarnim pokrivalom za bazen si še dodatno zagotovite vedno čisto, neoporečno in primerno segreto vodo in poletni užitki ob lastnem vodnem viru se lahko začnejo. Tako preprosta je pot do vgradnega bazena, če izberete vrhunskega ponudnika, ki ima izkušnje in izbrano ponudbo visoko kakovostnih montažnih bazenov ter bazenske opreme z dovršeno tehnologijo.

Podjetje Ema bazeni je vodilni ponudnik visoko stabilnih vgradnih bazenov s karbonsko-keramičnimi školjkami z dolgo življenjsko dobo in prestižnega videza, zato je vgradnja cenejša in hitra, saj zanjo ni potrebna betonska plošča.

filter za vodo


Naložba v vgradni bazen se obrestuje na vseh področjih


Naložba v vgradni bazen obogati tako vaše življenje kot celoten bivalni prostor. Tako lahko trdimo, da je to investicija v telesno in duševno zdravje, saj s plavanjem krepimo telesno vzdržljivost, voda pa ima tudi že dolga leta znan terapevtski učinek na našo psiho. Prav zaradi teh razlogov se je večina letovišč za letni oddih razcvetela prav ob vodi.

Poleg tega je odločitev za montažni bazen naložba v izboljšane in okrepljene socialne stike znotraj družine in širšega okolja, saj se z drugimi najbolj povezujemo, ko nas druži skupna točka, ki nam vsem nekaj pomeni, nas razveseljuje in nam daje nov zagon. In ne nazadnje je to izvrstna naložba v povečanje vrednosti vaše nepremičnine, ki pridobi s tem znatno višji status in finančno vrednost od višine same naložbe. Z montažo vgradnega bazena ustvarite na vrtu nevsakdanji in prijeten kotiček za druženje, ki celotno okolico hiše in hišo samo povzdigne na nov funkcionalni in estetski nivo.

filter za vgradni bazen


Karbonsko-keramični montažni bazeni za vse potrebe in želje


Ema bazeni od leta 2014 vgrajujejo tehnološko izboljšane vgradne bazene, ki imajo keramično jedro, ojačano s karbonskimi vlakni, zaradi česar so še posebej trdni in stabilni ter popolnoma neprepustni – imajo celo doživljenjsko garancijo na osmozo. Svetlikajoč površinski sloj ustvarja posebej lep naravni učinek vode, kar se doseže z uporabo barv NovaTM različnih barvnih odtenkov s 3D čipi. Vgradnja je končana v nekaj dneh, saj je potreben le izkop zemlje brez dodatnih ojačitev in betonske plošče, montažo pa opravijo sami in je že všteta v ceno.

Njihovi vgradni bazeni so različnih oblik, globin in velikosti, tako da lahko vsak najde pravšnjega zase. Izbira je odvisna od možnosti glede velikosti zunanjega prostora in od tega, ali bo namenjen rekreativnemu plavanju, zabavi in druženju, sproščanju in ali ga bodo uporabljala vsa družina ali le odrasli. Med najbolj prodajanimi je montažni bazen serije Fun, ki je, kot pove že njegovo ime, namenjen zabavnemu druženju celotne družine, se pravi plavanju, sproščanju, igri. So v štirih različnih velikostih in imajo dvojne stopnice le na eni strani, tako da ostane več prostora za plavanje.

vgradni bazen fun

Tipa vgradnih bazenov Briliant in Trainer pa sta posebej namenjena vsem, ki imate željo po več rekreacije. V modelu Trainer lahko naenkrat plavata celo dva plavalca. Če uživate v masaži, si jo ob nakupu teh dveh tipov bazenov lahko privoščite z vgradnjo dodatne opreme – masažnih šob. Če ste zelo omejeni s prostorom, pa si vseeno želite vodne modrine na vrtu, bo pravšnji model Aqua, ki je primeren tudi za notranjo vgradnjo. Poseben videz bosta dala vašemu vrtu ovalna vgradna bazena Java in Riverina s padajočim dnom, ki s svojo obliko spominjata na naravni vodni vir.

Montažni bazen serije Yacht Pool je najbolj prestižen bazen v ponudbi Ema bazenov, saj omogoča plavanje in ima vgrajen še dodaten masažni bazen in LED svetila, tla pa so tako kot na jahtah iz tikovine, tako da v njem res podoživljate vzdušje z luksuzne jahte. Če sta vam vgradna bazena Briliant in Trainer premajhen izziv za plavanje, je tu dolg in ozek model Fast Lane v četrtini dolžine olimpijske proge. Pri Ema bazenih pa mislijo tudi na družine z majhnimi otroki in zanje ponujajo model Baby Pool.


Filter za bazen in solarno pokrivalo za bazen nujna za čisto vodo


Ob nakupu montažnega bazena je nujna dodatna oprema, ki zagotavlja, da je voda mikrobiološko neoporečna in v njej ni smeti in mehanskih delcev – za to poskrbi filter za bazen. Solarno pokrivalo za bazen pa ima poleg zaščite pred zunanjo umazanijo še varnostno funkcijo, saj preprečuje utopitev otrok in hišnih ljubljenčkov. Poleg tega solarno pokrivalo zadržuje izhlapevanje vode in s tem zmanjšuje stroške za dodajanje dodatne vode in kemikalij, hkrati pa vzdržuje toploto vode.

Pri Ema bazeni vam filter za vodo vgradijo v zunanjo enoto – strojnico, ki je njihov ekskluzivni izdelek iz polietilena in je hiter in enostaven za postavitev. Solarno bazensko pokrivalo pa lahko preprosto namestite sami in po koncu sezone pospravite.

solarno-pokrivalo-za-bazen