Zunanji bazen bo vaš vrt spremenil v pravi kopalni raj

Zunanji bazen danes krasi že marsikateri vrt v Sloveniji, saj je po zaslugi novih načinov gradnje in novih rešitev postal cenovno dostopnejši in bolj prilagodljiv željam posameznika. Za razliko do notranjega, ki ga lahko uporabljamo vse leto, zunanji bazen večinoma uporabljamo le v poletnih mesecih oz. vse od maja pa tja do septembra. Kopalno sezono pa lahko še nekoliko podaljšamo, če vgradimo toplotne izmenjevalce ter bazen prekrijemo s streho.
Na odločitev, kakšen bazen izbrati, vpliva več dejavnikov, med drugim tudi prostor, kamor ga nameravate postaviti. Zunanji bazen je najbolj smiselno postaviti blizu hiše in seveda na mesto, kjer bo dovolj sonca. Odločite se lahko za keramičen, poliesterski, zidan ali prelivni zunanji bazen. Glede na tehniko izgradnje so bazeni lahko vgradni ali montažni; slednji pa so lahko vgradni montažni ali prostostoječi.
Bazenska trgovina Ema d.o.o. vam nudi široko paleto različnih izdelkov za nego, ureditev, dopolnitev in vzdrževanje bazenov. V naši ponudbi boste tako našli:

  • osnovno opremo bazena, kamor sodijo tudi filtrirne naprave, bazenska črpalka in cevi;
  • bazenske strojnice;
  • naprave za kemijsko pripravo vode;
  • vodne atrakcije;
  • bazenske obrobe in obloge iz različnih materialov v številnih barvnih odtenkih, ki dajo obali bazena piko na i;
  • naprave za ogrevanje bazena;
  • različne vrste sesalcev za čiščenje bazenskega dna;
  • opremo in sredstva za prezimovanje bazena na prostem; ter
  • vso ostalo potrebno opremo za obnovo in vzdrževanje bazenov.

Bazenska trgovina Ema d.o.o. vam bo pomagala vaš vrt v le petih dneh spremeniti v pravi kopalni raj. Od začetka do konca vam bomo pomagali pri svetovanju, načrtovanju in vgradnji vašega bazena.

Vgradni bazeni - montažni cenovno najugodnejši

Zunanji vgradni bazenMontažni vgradni bazeni so idealna rešitev, kadar želimo najhitreje in najceneje priti do lastnega poletnega kopališča. Gre za bazene, ki so sestavljeni iz kovinskih obodov in notranje obloge iz PVC folije. Najbolj priljubljeni sta okrogla in ovalna oblika bazena. Primerni so tako za prostostoječo montažo (velja za okrogle bazene do globine 120 centimetrov) kot tudi za delno ali popolno vgradnjo. Okrogli vgradni bazeni do globine 150 centimetrov ter ovalni vgradni bazeni so praviloma delno ali v celoti vkopani v tla. V primerjavi z bazenom z napihljivim robom je vgradni zunanji bazen precej bolj stabilen in hkrati omogoča večjo globino glede na radij bazena. Daljša pa je tudi njegova življenjska doba.

Bazenska trgovina Ema d.o.o. - vse za vaš notranji in zunanji bazen. Vabljeni!


Ema d.o.o. | Notranji in zunanji bazeni po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: