Bazenski sesalci za notranji in zunanji bazen - kako izbrati ustrezni sesalec za vaš bazen

Bazenski robotski sesalci so avtomatski sesalci za bazene in so popolnoma neodvisni od bazenskega filtrirnega sistema. Bazenski sesalec ima svojo črpalko, filter in pogon. Za delovanje potrebujejo nizko napetost, kar poveča varnost in hkrati pripomore k zmanjšani porabi električne energije. Ker se voda še dodatno filtrira preko robota, se stroški vzdrževanja bazenske vode zmanjšajo tudi za 30 %. Prav tako pa se zmanjša obremenjenost bazenske filtrirne naprave - filtra namreč ni treba tako pogosto čistiti. Bazenski sesalec z naključnim premikanjem po površinah bazena zagotovi hitro, učinkovito in zanesljivo sesanje. Poznamo tri različne tipe bazenskih sesalcev: ročni in avtomatski bazenski sesalec ter bazenski robot. Izbira je odvisna od možnosti priklopa in zmogljivosti filtra. Bazenski sesalec lahko priklopimo na vrtno zalivalno cev, na peščeni filter preko skimerja in sesalnega nastavka ali na elektriko.

Sesalci za bazen z naključnim premikanjem


Naj bazenski sesalec čisti namesto vas - čiščenje je otročje lahko

Privoščite si bazenski sesalec in mu prepustite čiščenje bazena, vi pa se v miru razvajajte na soncu. Bazenski sesalec bo temeljito očistil vaš bazen - in ne samo dno bazena, nekateri modeli čistijo celo stene. Z bazenskim sesalcem bo čiščenje bazena postalo otročje lahko. V ponudbi našega podjetja imamo bazenske sesalce francoskega proizvajalca Procopi - Pool Valet. Pool Valet je na voljo v štirih oblikah.

1. Pool Valet Junior: oblikovan je z namenom, da očisti družinski bazen v samo 3 urah. Primeren je za bazene, ki so preprostih oblik in v dolžino segajo največ 10 metrov. V ponudbi sta tudi podstavek za shranjevanje in dveletna garancija.

2. Pool Valet Senior: tudi ta bazenski sesalec lahko očisti družinski bazen v treh urah, za razliko od Juniorja pa lahko čisti bazene malce bolj zahtevnih oblik, ki v dolžino merijo do 12 metrov. Očisti dno, stene in rob bazena. V ponudbo sta vključena še voziček za transport in shranjevanje in triletna garancija.

3. Pool Valet RC: lahko očisti bazen v dveh, treh ali štirih urah, odvisno od programa čiščenja. Očisti lahko bazene malce bolj zahtevnih oblik, ki v dolžino merijo do 15 metrov. Za razliko od ostalih ga poganjajo trije motorji in možnost daljinskega upravljanja. Dobavljiv je s transportnim vozičkom, ki omogoča tudi shranjevanje, nudimo pa vam tudi triletno garancijo.

4. Pool Valet: tako kot vsi ostali sesalci je tudi ta preprost za vzdrževanje in uporabo, očisti lahko dno, stene in rob bazena, ki v dolžino meri do 15 metrov. Vključuje tudi voziček za shranjevanje in transport ter triletno garancijo.

Ob nakupu bazenskega sesalca boste vedno brez skrbi in vaš bazen bo vedno brezhibno čist.

Za še več podrobnosti vabljeni na spletno stran Ema Bazeni.