Pošlji povpraševanje

Bazeni vseh vrst, oblik in velikosti – najboljša izbira

Bazeni so vse bolj zaželena pridobitev, saj nudijo osvežitev in sprostitev v najbolj vročih dneh, kar v udobju vašega doma. Bazeni se po dimenzijah, namembnosti in obliki močno razlikujejo. V podjetju EMA bazeni ponujamo pestro izbiro bazenov najvišje kakovosti. Naši bazeni so izdelani s karbonsko-keramično tehnologijo, ki preprečuje osmozo in ojača bazen, lesketajoče barve pa ustvarijo osupljiv naravni videz vode. Ta prestižna bazenska tehnologija je prava revolucija na tem področju – stroški njene vgradnje so veliko nižji, življenjska doba in garancija pa sta daljši.


Vgradni bazen – zakaj se odločiti za tak tip bazena?

Vgradni bazeni imajo to prednost, da se lepo zlijejo z okolico – veliko lepše kot na primer samostoječi bazeni. V podjetju Ema d.o.o. ponujamo različne vrste vgradnih bazenov, ki so namenjeni različnim potrebam posameznikov. Montažni vgradni bazeni so cenovno najugodnejši. Vgradijo se v tla in se lahko montirajo na raznovrstne podlage – od trave do peska ali betona. Postavljeni so lahko v kratkem času in so tudi preprosti za vzdrževanje. Poleg montažnih vgradnih bazenov obstajajo še zidani in betonski bazeni, vse bolj priljubljeni pa so tudi poliestrski bazeni, ki jih dobite dostavljene v kosu.


Vgradni zunanji montažni bazeni nudijo osvežitev in sprostitev

Zunanji bazen – različne izvedbe, primerne za vsak dom

Želite zunanji bazen, ki bo s svojo lepoto jemal dih? Potem so odlična možnost prelivni zunanji bazeni, ki osupnejo s svojim elegantnim videzom. Voda je v višini obale, kar nudi neomejen pogled na obalo. Plavalna izkušnja je izjemno prijetna, saj med plavanjem ne pride do odboja valov od sten. Alternativa prelivnemu bazenu po nižji ceni je High Water Level skimer, ki mu je po videzu izjemno podoben. Še ena priljubljena možnost je infinity bazen, pri katerem se voda preliva čez en bazenski rob. Če je lokacija primerna, pride do »infinity« optičnega učinka, kot da se stikata nebo in voda.


Montažni bazen – cenovno ugodna in funkcionalna rešitev

V podjetju EMA bazeni ponujamo tudi montažne bazene, ki so lahko prostostoječi ali vgradni, pri čemer je vgradnja lahko popolna ali delna. Montažni bazeni so sodobnih oblik in čistih linij, montira pa se jih lahko ob vsaki hiši, ne glede na njene arhitekturne posebnosti. Montažni bazen je cenovno ugodna rešitev. Montaža takega bazena je hitra, kar pomeni, da boste v kratkem času že lahko uporabljali svoj novi montažni bazen. Montažni bazeni so različnih velikosti in oblik, ki ustrezajo željam posameznika. Izbirate lahko med manjšimi in večjimi bazeni, z ravnimi linijami ali okroglih oziroma ovalnih oblik. Montažni bazeni postajajo vse bolj priljubljeni vrtni bazeni, ki vsem družinskim članom nudijo sprostitev in zabavo v poletnih dneh.