Toplotna črpalka Vesttherm - prava rešitev za ogrevanje prostorov

Oglejte si ponudbo Vesthermm toplotnih črpalk in izberite najboljšo ogrevalno napravo za vas! Izbirate lahko med različnimi modeli toplotnih črpalk za ogrevanje Vesthermm, ki se odlikujejo po najnovejši tehnologiji.

Toplotne črpalke Vesttherm - primerno ogrevanje za večje objekte

Toplotne črpalkeVesthermm so idealne za ogrevanje prostorov različnih velikosti. Vsak model ima drugačno moč segrevanja; večina jih je primerna za ogrevanje tudi zelo velikih objektov, kot so na primer večstanovanjske hiše, industrijske hale, športne dvorane, cerkve in podobni objekti z veliko potrebo po ogrevanju. Najnovejši dosežek našega raziskovanja je Vesthermm toplotna črpalka zrak voda, ki spada v zadnjo generacijo toplotnih črpalk.

Najnovejša toplotna črpalka zrak voda Vesttherm

Najnovejši dosežek na področju ogrevanja je prav zagotovo toplotna črpalka zrak voda Vesthermm, ki je izdelana za priklop na ogrevalni sistem tako s talnim ogrevanjem kot tudi z radiatorji ali ventilatorskimi konvektorji. Tako se lahko toplotna črpalka poveže z najrazličnejšimi sistemi in z deli dodatne opreme, kot so na primer sončni kolektorji, bojlerji za toplo vodo, ogrevalni sistemi z različnimi temperaturami in bojlerji. Takšna rešitev za ogrevanje nudi zelo opazen prihranek, poleg tega pa je okolju prijazna. Pri nas lahko najdete toplotne črpalke Vesthermm in tudi elemente dodatne opreme, ki vam bodo omogočili, da ogrevalno napravo upravljate na daljavo, vašo hišo ogrevate tako pasivno kot aktivno, poleg tega pa ogrevate tudi druge objekte, na primer bazene.

Toplotna črpalka za ogrevanje Vesttherm

Toplotna črpalka za ogrevanje zrak voda

Toplotne črpalke Vesttherm - cenik

Na voljo so različni modeli, med katere spada bodisi navadna toplotna črpalka Vesthermm, lahko pa tudi bolj sofisticirana toplotna črpalka zrak voda. Modeli se med seboj razlikujejo po velikosti in moči. Vse potrebne informacije vam bo razkril Vesthermm cenik. Kljub sofisticirani tehnologiji je vsaka toplotna črpalkaVesthermm zelo enostavna tako za montažo kot za uporabo. Nova generacija izdelkov ima namreč velik barvni zaslon, ki omogoča jasno in enostavno branje informacij o delovanju in vse ostale potrebne podatke. Regulacija temperature je zelo enostavna, kar zagotavlja uporabniku zelo preprosto nastavitev delovanja naprave. Še danes si oglejteVesthermm cenik in ugotovite, katera toplotna črpalka Vesthermm najbolj odgovarja vašim potrebam! Za več informacij obiščite našo spletno stran.