Radiatorji Atlas Adax Neo - toplota, udobje in funkcionalnost

Električni radiatorji za estetsko popestritev ambienta? Ko pomislimo na opremljanje prostorov, radiatorjinavadno niso naša prva misel, pogosto nam predstavljajo celo nujno zlo, saj njihove oblike niso vedno najbolj privlačne, včasih pa preprosto ne sodijo v prostor. Zradiatorji Atlas Adax Neoteh težav enostavno ne bo več, saj niso zgolj izjemne kakovosti, temveč tudi izjemnega videza.

VEČ O TOPLOTNIH ČRPALKAH ZA SANITARNO VODO

moderni električni radiatorjiModerni radiatorji Atlas - na voljo različne barve radiatorjev

Moderni radiatorji AtlasAdax Neofunkcionirajo tudi kot estetsko dovršena oprema vašega stanovanja. Gre za norveško linijo vrhunsko oblikovanihelektričnih radiatorjev, pri katerih je stilsko dovršen vsak še najmanjši detajl izdelka. Na voljo so različnebarve za radiatorje, tako da si lahko izberete tisto, ki najbolje ustreza vašim prostorom. Elegantno oblikovan dizajn je primeren za vsak modernejši ambient - tako za domove kot poslovne prostore.

PREVERITE PONUDBO ELEKTRIČNIH KONVEKTORJEV

Prednosti električnega radiatorja Adax Neo

  • varčni električni radiatorjiestetsko dovršen dizajn priznanega norveškega proizvajalca električnih radiatorjev
  • kakovostno izdelane komponente, natančna izdelava in visoka zanesljivost
  • električno ogrevanje je energetsko učinkovito (nizka poraba)
  • izjemno natančen digitalni termostat z večdnevnim programom (5 do 7 dni)
  • montaža na steno je hitra in enostavna
  • delovanje radiatorja je neslišno
  • 5-letna garancija


Električni radiatorji Adax Neo so nadgradili funkcionalno vrednost klasičnih radiatorjev in jih spremenili v kreativno pohištvo ekskluzivnih oblik.Tako se ti produkti lahko vklopijo v vsak še tako zahteven prostor.

Če vas bolj kot ogrevanje z električimi radiatorji zanimajo toplotne črpalke, pa ste vabljeni tudi k ogledu naše bogate ponudbe črpalk:http://www.atlas-trading.si/toplotne-crpalke