Eko sklad - toplotne črpalke za kakovost bivanja in prihranek


Eko sklad toplotne črpalke so ekonomična, ekološka rešitev za vsak dom! Prijavite se in izkoristite subvencije, ki jih razpisuje Eko sklad! Toplotne črpalke so varna, dolgoročna naložba. S subvencijo eko sklada toplotne črpalke letos še ceneje! Znižajte ceno začetne investicije z nepovratnimi sredstvi, ki jih nudi Eko sklad! Toplotna črpalka za segrevanje sanitarne vode in bivalnih prostorov vam bo odlično služila naslednjih 20 let.

TOPLOTNA ČRPALKA ZEMLJA ZRAK


Subvencije Eko sklada! Toplotne črpalke kot učinkovita energetska rešitev


Preverite razpise Eko sklada! Toplotna črpalka, s katero boste varčevali, skrbeli za okolje in uživali v svojem domu, je zdaj za vas lahko cenejša! Odločite se za ogrevanje hiše s toplotno črpalko.

montaža toplotne črpalketoplotna črpalka cena investicije


Ogrevanje hiše s toplotno črpalko


Za sodobno ogrevanje objektov in sanitarne vode je poceni in kakovostna rešitev ustrezna toplotna črpalka. Cena investicije bo nižja, če se prijavite za subvencije, ki jih nudi Eko sklad! Toplotna črpalka zagotavlja ekonomičen, varčen in ekološko učinkovit način ogrevanja in hlajenja vseh bivalnih prostorov, posledično pa tudi dolgoročne prihranke pri stroških. Najcenejše med vsemi so toplotne črpalke-zrak voda. Cena toplotne črpalke zrak voda: cena toplotne črpalke bo odvisna predvsem od moči in kakovosti, ter od COP-grelnega števila. Srednje močna, kakovostna toplotna črpalka - cena investicije, skupaj z montažo, se giblje okoli 5.000,00 €. Približno enkrat dražja je toplotna črpalka zrak-voda, za tretjino več pa boste odšteli za različico voda-voda. Tudi letos vam pri nakupu priskoči na pomoč Eko sklad: toplotna črpalka bo z nepovratnimi sredstvi za vas še cenejša.
Slovenski okoljski javni sklad - Eko sklad! Toplotne črpalke, subvencije in krediti

Ne spreglejte javnih povabil, ki jih vsako leto pripravi Eko sklad: toplotne črpalke, zunanje stavbno pohištvo, izolacija fasade in strehe, ter druge okoljske naložbe lahko ugodno izvedete tudi s pomočjo nepovratnih sredstev! Preverite možnosti za subvencije in ugodne kredite za energetsko prenovo doma, ki jih razpisuje Eko sklad! Toplotna črpalka omogoča tudi optimizacijo obstoječega sistema ogrevanja v starejših objektih.