Električni stenski radiator - porabi malo energije in je prijazen do okolja

Električni stenski radiatorprinaša visok prihranek pri ogrevanju, saj je zasnovan tako, da med delovanjem porabi čim manj energije. Priključen je na električno omrežje, zato zagotavlja tudi manjšo obremenitev okolja. Ker tudi v podjetju Atlas Trading d.o.o. želimo prispevati k prijetnemu in zdravemu življenjskemu okolju, našo ponudbo varčnih električnih radiatorjev pa dopolnjujejo tudi električni konvektorji.


Električni stenski radiatorAdax Neoje funkcionalen, kakovosten in varčen izdelek, ki ustreza vsem varnostnim standardom in zahtevam. Njegova elegantna oblika bo estetsko dopolnila prav vsak prostor, kamor ga boste namestili. Stenski radiator odlikujeta tudi hitra montaža in enostavno upravljanje, prav tako pa ne zahteva dodatnega vzdrževanja.

varčen stenski radiatorelektrični radiator


Varčni električni radiator Adax Neoponuja različne možnosti uravnavanja toplote

  • enostaven nadzor toplotne moči spomočjo tipk (+) in (-)
  • nastavitev dnevnega ali nočnega programa uravnavanja temperature s tipkama(5) in (7)
  • nastavitev trajanja znižane temperature za optimalno ugodje s tipko (F)
Termostat stenskega radiatorja neprestano meri temperaturo prostora in že pri najmanjši spremembi prilagodi delovanje električnega radiatorja. V primeru prenizke temperature gretje poveča, v primeru pretople pa zmanjša. Tak način delovanja omogoča, da je v prostoru vedno idealna temperatura in da je ogrevanje prostorov kar se da ekonomično.

Varčni stenski radiatorji Atlas za vse okuse

Stenski radiatorji Adax Neo so dovršenega izgleda in lahko zadovoljijo še tako prefinjene okuse. Poleg tega, da z njimi prihranimo na porabi električne energije, je njihova prisotnost v prostoru po funkciji lahko tudi dekorativna. Na voljo je več barvnih različic stenskih radiatorjev, ki si jih lahko ogledate v katalogu na naši spletni strani.

Naša ponudba električnih ogrevalnih naprav je pestra, zato smo prepričani, da boste našli pravi izdelek zase. Na naši spletni strani lahko preverite bogato ponudbo toplotnih črpalk, električnih radiatorjev in električnih konvektorjev.