Toplotna črpalka za sanitarno vodo oz. ogrevanje vode: ugoden cenik montaže

Toplotna črpalka za sanitarno vodo je odlična alternativa ogrevanju vode, ki je obenem ekonomična in tudi okolju in uporabniku prijazna. Gre za bistveno bolj čist način ogrevanja vode, predvsem pa cenovno bolj ugoden, če ga primerjamo z ogrevanjem na kurilno olje, plin ali elektriko. Toplotna črpalka za svoje delovanje porabi malo električne energije, pravzaprav le za pogon kompresorja in ventilatorja, več del pa predstavlja obnovljiva energija iz zraka, zato je voda, lahko bi temu tako rekli, v veliki meri brezplačna. Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko je zato cenovno najbolj ugodno ogrevanje vode. V podjetju Atlas Trading d. o. o. vam ponujamo ugodno ceno sanitarne toplotne črpalke in strokovno montažo, vse informacije o ceniku pa lahko dobite pri nas ali pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca. Vas zanima toplotna črpalka za sanitarno vodo 500 l? Kontaktirajte nas!

toplotna črpalka

PREBERITE SI VEČ O UGODNEM CENIKU TOPLOTNIH ČRPALK

Ogrevanje sanitarne vode s toplotno črpalko je poceni in okolju prijazno

V naši ponudbi boste našli dve toplotni črpalki za sanitarno vodo, katerih cenik je izredno ugoden. Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode Vesttherm VT3131/32 ECO je namenjena pripravi tople sanitarne vode v tri- do šestčlanskem gospodinjstvu. Namesti se v kotlovnico ali kateri drugi prostor v hiši (hodnik, garaža ipd.) in nadomesti klasični grelnik vode na elektriko ali drugi vir (kotel). Sprva nekoliko višja investicija se vam bo povrnila v razmeroma kratkem času, saj bodo prihranki pri ogrevanju sanitarne vode občutni. Toplotne črpalke za sanitarno vodo so ekološko najbolj smotrna investicija, saj za svoje delovanje uporabljajo toploto iz zraka, ki se nahaja povsod okoli nas. Montaža toplotne črpalke za sanitarno vodo je hitra in enostavna, za njo poskrbijo naši strokovno usposobljeni delavci.

toplotna črpalka

Celovita storitev na enem mestu

Če potrebujete cenovno ugodno toplotno črpalko in ne veste, katero izbrati, vam svetujemo, da nas obiščete. V primeru, da vas zanimajo tudi toplotne črpalke s 500 l bojlerjem, nas kontaktirajte. Pri nas boste dobili vse informacije o ceniku, toplotnih črpalkah, poskrbeli pa bomo tudi za brezhibno montažo.