Radiatorji: varčni moderni radiatorji z različno močjo. Vas zanima izračun?


Radiatorji Adax Neo so vrhunski, moderni in stilsko oblikovani električni radiatorji, ki vam jih v podjetju Atlas Trading d. o. o. ponujamo po neverjetni ceni. Radiatorjine bodo samo poskrbeli, da bo v vašem stanovanju toplo, pričarali bodo novo dimenzijo v vašem domu, saj gre estetsko izredno privlačne radiatorje. Radiatorji so moderni in elegantni ter se odlično prilegajo vsakemu moderno oblikovanemu ambientu. Izbirate lahko med naslednjimi barvami: nevtralna bela, srebrna, črna in rdeča. Radiatorji Adex Neo so zelo varčni radiatorji, saj ob učinkoviti uporabi omogočajo tudi do 20 % prihranka pri električni energiji. V naši ponudbi boste našli radiatorje z različno močjo. Primeren radiator izberete glede na površino vašega prostora. Za vse informacije o radiatorjih in izračunu radiatorja se lahko obrnete na nas ali pa nam pošljete povpraševanje preko spletnega obrazca.

varčni radiatorji


Varčni moderni radiatorji, ki so tehnično izpopolnjeni


Ponujamo vam odlične radiatorje za električno ogrevanje, ki bodo povsem zadostili vašim potrebam ogrevanja. Opremljeni so z velikim LCD zaslonom, ki omogoča hitro in enostavno odčitavanje in prikaz temperature. Opremljen je s serijsko vgrajenim elektronskim termostatom z dnevnim in nočnim programom za zmanjševanje temperature, ki omogoča ob učinkoviti uporabi prihranek do 20 % porabe električne energije. Ti varčni radiatorji se pri najmanjši spremembi temperaturi odzovejo in prilagodijo delovanje s povečanjem ali zmanjšanjem gretja. Na tak način se ustvari idealna temperatura za bivanje in maksimalen prihranek energije. Mogoče so prav ti varčni radiatorji tisto, kar potrebujete za vaš dom. Obiščite nas in pripravili bomo izračun.

radiatorji


Moč radiatorja izberite na podlagi površine vašega prostora


Moč radiatorja je odvisna od velikosti oziroma površine prostora, ki ga želite ogrevati, pa tudi od izolacije in namembnosti. Na naši spletni strani boste našli priročno tabelo, v kateri so okvirne velikosti prostorov in predvidena moč radiatorja za to površino.

VEČ O UGODNEM CENIKU TOPLOTNIH ČRPALK