Ne veste, katero klimo izbrati? Mi vam nudimo klimatizacijo po vašo meri!

Klimatizacija je ena izmed besed, ki jo v zadnjem času veliko slišimo, saj so poletne temperature zelo visoke in vsakdo izmed nas razmišlja le o tem, kje in na kakšen način bi se lahko ohladil. Prostori v stanovanjih in hišah, trgovski centri, trgovine in gostinski lokali - vsepovsod lahko govorimo o klimatizaciji. Klimatizacija je proces priprave zraka z namenom ustvarjanja željene temperature v prostoru, da bi bivanje v prostoru bilo čim bolj udobno. Širše klimatizacija obsega vse oblike hlajenja, gretja, ventilacije in dezinfekcije, ki menjajo stanje zraka. V vročih poletnih mesecih je primerna klimatizacija izredno pomembna, še posebno za otroke in starejše ljudi. Če v stanovanju ali hiši še nimate urejene klimatizacije, je morda sedaj pravi čas za to. Klima z montažo, ki jo opravijo izkušeni monterji klimatskih naprav, vam je pri nas na voljo po konkurenčni ceni. Če pa ne veste, katero klimo izbrati, vam bomo pri tem z veseljem tudi svetovali. Pri nas lahko izveste, kako deluje klima, kje je najboljše mesto za montažo klime, kakšno je vzdrževanje itd. Nakup klime pri nas se vam bo dolgoročno zelo izplačal, saj vam na klimo nudimo tudi pet letno garancijo.

klimatizacija

Kaj je klimatizacija?

Klimatizacija obsega vse tehnične postopke za ustvarjanje željenih parametrov zraka in njihovo vzdrževanje v prostoru s pomočjo termo tehničnih sistemov skozi vse leto. Želeni parametri, ki jih je treba nadzirati v optimalnih mejnih vrednostih, so povezani s pogoji termičnega udobja. To so temperatura, zračna vlažnost, pretok, čistost zraka, hrup ipd. Klimatski sistemi nujno vključujejo dovajanje svežega zraka v klimatizirani prostor. V podjetju Atlas Trading d. o. o. vam nudimo sodobne klimatske naprave, ki so ne le estetsko dovršene, temveč tudi tehnično izpopolnjene. Sodobne naprave vam omogočajo upravljanje tudi preko vaših pametnih telefonov. Če se tudi vi odločate za nakup klime z montažo, vas vabimo, da nas obiščete in skupaj bomo našli rešitev za vas in vaš dom.

Več o tem katero klimo izbrati, si preberite tukaj:https://www.vsi.si/atlas-trading/katero-klimo-izbrati

Katero klimatsko napravo izbrati za vaš dom?

Izbira klime mora biti dobro premišljena. Pri izbiri klimatske naprave morajo biti izpolnjeni določeni kriteriji, predvsem pa je pomembno, da je sistem, ki ga izberete funkcionalen. To pomeni, da mora biti delovanje klimatske naprave brezhibno, da je klima zanesljiva, da je uporabniku prijazna za upravljanje, da je enostavna za vzdrževanje itd. Pred nakupom klime je zato potrebno dobro premisliti, kaj od klimatske naprave pričakujete in koliko ste pripravljeni odšteti zanjo. V podjetju Atlas Trading d. o. o. prodajamo sodobne in zanesljive klimatske naprave Gree. Gre za enega največjih specializiranih proizvajalcev klim na svetu. Nove serije klimatskih naprav se lahko pohvalijo z izjemno sposobnostjo ogrevanja prostorov, delovanjem tudi pri nizkih temperaturah, velikimi izkoristki in možnostjo krmljenja na daljavo preko WiFi modula.

klima z montažo

Najboljša klima z montažo

Marsikdo se pred nakupom klime sprašuje, kako deluje klima. Klima deluje tako, da iz bivalnega ali katerega drugega prostora odvzame del zraka, ga obdela in vzpostavi željeno temperaturo in vlažnost. Če je v prostoru hladen zrak, ga klima ogreva, če pa je v prostoru zrak topel, ga hladi in razvlaži. Delovanje je v samem bistvu izredno preprosto. Klima je nepogrešljiva naprava sodobne družbe in skoraj da ni več prostora, kjer ne bi bila urejena klimatizacija. Če še nimate urejenega klimatskega sistema in razmišljate o njem, vas vabimo, da nas obiščete. Klima z montažo je lahko vaša že v nekaj dneh.

Ustvarite prijetno bivalno okolje za vas in vašo družino z najboljšo klimatizacijo

Pred nakupom se lahko posvetujete z našimi strokovnimi delavci, ki vam bodo z veseljem svetovali, katero napravo izbrati in vam razložili, kako klimatska naprava deluje. Ker je zrak v bivalnih prostorih nečist in je v njem prisotno veliko bakterij, virusov, vlage itd., je klima z montažo idealna rešitev za vaš dom, še posebno, če imate otroke. S pomočjo kakovostne klime oziroma klimatizacije lahko zagotovite prostoru kvaliteten zrak, primerno vlažnost in ustrezno temperaturo za prijetno in udobno bivanje v prostoru.

VEČ O NAŠIH KLIMAH PREBERITE TUKAJ!