Klimatska naprava: enostavna uporaba in upravljanje naprave na daljavo

Klimatska naprava je danes skoraj nepogrešljiv element vsakega doma, saj nam omogoča prijetno bivalno klimo. S klimatsko napravo lahko prostor primerno ohladimo ali ogrejemo, nove serije klimatskih naprav pa so tako napredne, da omogočajo upravljanje tudi na daljavo. Uporaba klimatske naprave je zelo razširjena, še posebej prav pride v krajih s toplo klimo, kjer je v poletnih mesecih potrebno poskrbeti za prijetno bivalno temperaturo. Klimatska naprava pa je odlična rešitev tudi za ogrevanje ali dogrevanje prostorov v hladnih zimskih dneh. V podjetju Atlas Trading d. o. o. se med drugim ukvarjamo tudi s prodajo klimatskih naprav. Smo eno vodilnih slovenskih podjetij na področju distribucije in vgradnje energijsko učinkovitih ogrevalnih in hladilnih sistemov, med katere spadajo tudi klimatske naprave. Naš prodajni program obsega vrhunske klimatske naprave Gree, ki so vam na voljo v različnih modelih. Primerjava klimatskih naprav je mogoča na sedežu našega podjetja, kjer vam bomo z veseljem predstavili vse tehnične podrobnosti o klimatskih napravah Gree. Prav tako pa si lahko več o klimatskih napravah in njihovem delovanju preberete na naši spletni strani.

prodaja klimatskih naprav

Prodaja klimatskih naprav Gree nam je v ponos

Podjetje Atlas Trading d. o. o. je v prihodnost zazrto družinsko podjetje. Znani smo predvsem po svoji inovativnosti in iskanju rešitev izven ustaljenih okvirjev. Prav zato smo izredno ponosni, da vam lahko predstavimo vrhunske klimatske naprave Gree, ki so uvrščene v naš prodajni program. V zadnjem desetletju se osredotočamo predvsem v razvoj programa učinkovite rabe energije, zato so tudi naši produkti izredno kakovostni in energijsko varčni. Naš cilj ni zgolj ponuditi odličen izdelek, temveč celovito rešitev na najvišji ravni kakovosti. Smo zastopnik nekaterih izmed najbolj pomembnih globalnih proizvajalcev strojne opreme za energijsko učinkovito ogrevanje in ohlajanje, med katere zagotovo sodi tudi proizvajalec klimatskih naprav Gree. Prodaja klimatskih naprav Gree nam je zato v velik ponos. Našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani, kjer lahko tudi opravite primerjavo med različnimi modeli klimatskih naprav.

Klimatske naprave Gree - učinkovito ohlajanje in ogrevanje prostorov

Gree je največji specializirani proizvajalec klimatskih naprav na svetu, vsaka tretja klima na svetu pa je Gree klima. Z močnim lastnim razvojem, nadzorom nad tehnologijo, letno kapaciteto proizvodnje preko 60 milijonov kompletov klimatskih naprav za hišno uporabo in 5,5 milijonov kompletov komercialnih sistemov ter preko 20 milijard eurov letnega prometa je Gree zanesljivo največji specializirani proizvajalec na svetovnem trgu. Njihovi proizvodi se delijo na 20 kategorij, 400 serij in preko 7.000 modelov klimatskih naprav. Ponujajo inovativne rešitve in široko paleto produktov, specializirane klimatske naprave za profesionalne namene, zmogljive in učinkovite hišne klime z brezhibnim delovanjem in enostavno uporabo. Nove serije klimatskih naprav Gree se lahko pohvalijo predvsem z izjemno sposobnostjo ogrevanja prostorov, delovanjem pri nizkih temperaturah, visokimi izkoristki in možnostjo upravljanje klimatske naprave na daljavo preko WiFi modula. Prodaja klimatskih naprav Gree je pri nas ugodna, cene so konkurenčne, kakovost pa potrjuje tudi 5-letna garancija, ki jo nudimo pri nakupu.

KAKO IZBRATI PRIMERNO LOKACIJO ZA KLIMATSKO NAPRAVO?

Upravljanje klimatske naprave na daljavo - nova serija naprednih klim

Nova serija naprednih klimatskih naprav ponuja veliko udobje tudi, kar se tiče upravljanja s klimatsko napravo. Uporaba sodobnih klim je enostavna, klimatsko napravo lahko upravljate tudi na daljavo preko pametnega telefona z aplikacijo GREE+. Nastavite lahko dnevne ali tedenske režime delovanja. Povezava klimatske naprave pa je možna preko WiFi hišnega omrežja. Funkcija je standardno integrirana, prenos in uporaba aplikacije pa popolnoma brezplačni.

uporaba klimatske naprave

Primerjava klimatskih naprav - ne veste, katero izbrati?

Če iščete kakovostno klimatsko napravo, ki vam bo nudila veliko udobje, potem je naše podjetje pravi naslov za vas in nakup. Ponujamo vam najboljše klimatske naprave priznanega svetovnega proizvajalca Gree. Naša ponudba zajema različne modele, ki jih lahko enostavno primerjate in izberete sebi primernega. Če ne veste, katero klimatsko napravo kupiti, vas vabimo, da nas obiščete. Prepričani smo, da bomo skupaj našli rešitev za vas.